MirceaM Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Buna ziua,Ma intereseaza ceva dar nu stiu cum s-ar putea numi, asa ca mai bine descriu.Doresc (sa cumpar) o placa mare, de format A4, poate ceva mai mare, care sa contina cose sau nituri de cupru, pe care sa se poata lipi cu cositor. Pe fiecare vor putea sa fie lipite unul sau mai multe (cateva) fire, conform cu schema (aplicatia) concreta. Va trebui sa se poata pune si un soclu pentru microcontroller, sa spunem max 40 pini, DIP. Deci un fel de placa de test dar nu la 0.1 inch ci ceva mult mai grosier.Ma gandesc la o placa de textolit gros de 2 sau 3 mm, cu niturile dispuse matricial pe intreaga suprafata, cu un pas de 5mm.Avand asemenea placa la dispozitie, pe care sa pot sa lipesc cu letcon "grosolan", chiar si cu pistol de lipit, pot sa ma ocup de "gandire", de scrierea/dezvoltarea softului inscriptionat in microcontroller.Cand totul este functional, ma astept ca proiectarea si realizarea profesionista a placii (de dimensiuni mult mai reduse decat ce am descris mai sus) sa mearga "de la sine", cu comanda catre un profesionist sau catre o firma. Link spre comentariu
kit Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 ce descrii tu este mama placilor de test. am lucrat si eu pe asa ceva, home-made. mai bine incearca o solutie comerciala. cauta breadboard. oricare din magazinele on-line are asa ceva. te va scuti de o gramada de timp pierdut. dupa ce ai lucrat cu asa ceva nu te vei mai intoarce nici in ruptul capului la monstrul descris de tine. Link spre comentariu
MirceaM Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Da, este monstru si monstru vreau sa fie! Cu grid la 5mm.Totusi, acordand beneficiul indoielii, cum arata un breadboard si de unde il pot cumpara? Link spre comentariu
florincccc Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 http://ro.farnell.com/jsp/search/browse ... %2B1004667 Link spre comentariu
kit Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 pentru a evita eventuala reclama, ai pm. Link spre comentariu
MirceaM Postat Aprilie 24, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Mi-as dori ca operatiunile de proiectare a placii si de realizare practica sa nu ma intereseze prea mult, anume sa le comand unui profesionist sau unei firme. Eu sa lipesc pe placa cea mare asa cum am spus, sa dezvolt softul si sa ajung la "produs" functional. Modul cum arata nu conteaza, ca este urat si de 5 ori mai mare pe fiecare axa decat ar trebui sa fie sau va fi la final. Link spre comentariu
Vizitator proiect_01 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Prototype board, protoboard sau kituri de dezvoltare, cauta-le pe la Comet sau Transfer Multisort Elektronik sau poate ceva ca in imaginea de jos (PB-503). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum