Vizitator gabig Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Salut,Am reusit sa prajesc integratul dintr-un balast de xenon. In halul ala s-a prajit ca nici nu se vede ce scrie pe el. Poate are cineva vreo idee despre ce integrat ar fi vorba. Atasez si o poza cu buba. Multumesc. Link spre comentariu
LARY Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Nu stiu cit de mult te poate ajuta, de obicei e un IRFZ 44N da asta care il ai tu nu stiu ce poate fi.Atasez o poza cu unu asemanator. are un D3010 Link spre comentariu
Vizitator gabig Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Mersi mult, am sa-l caut sa-l cumpar si sa-l schimb sa vad daca rezolv problema. Link spre comentariu
Vizitator gabig Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Am reusit intr-un final sa-l incerc dupa ce am gasit tranzistorul si l-am schimbat. Functioneaza balastul fara probleme, tranzistorul era mai mare decat cel original dar am reusit sa inchid capacul fara probleme. Multumesc mult @LARY pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator crack21 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 am un balast care palpaie la inceput si se stinge are careva o sugestie Link spre comentariu
Vizitator gabig Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Posibil sa fie devina tot acelasi tranzistor care s-a ars si la mine. Desfa capacul si vezi daca e scrum. Posibil sa nu fie scrum, dar sa fie ars. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum