Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dif intr-o incinta horn

FIXVID

Postări Recomandate

miam facut nishte incinte horn (1300h*550L*400l mm) si nush ce difuri (pa desigur ) miar fi potrivite si cu fs mic ... am tras o privire si pe lista paudio al lui frunzila dar nam gasit nimik de 12" care sa stie si de frecvente joase (fs min 40 hz). am incercat incinta in aer liber cu o chinezarie dar pot sa zic ca nu se poate compara cu fosta lui incinta br. :yawinkle:ms anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FIXVID

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

cam scump un pic ..in pdf ul ala zice ca "outstanding low end response" in graficu de raspuns in frecventa nu asa pare :rolleyes: "frequency response @-10db...45hz - 3000hz"e clar ca splul de 95 si puterea de 900W lau obtinut in detrimentul frecventelor joasemacar e destul de galagios :snakeman:

Link spre comentariu

sa inteleg ca ei ar putea sami trimita diful pana la oradea prin posta? ca nu am posibiltatea sa ma duc in alte orase la cumparat difuri :yawinkle:nu mai are nimeni ceva idei ce dif as putea lua pe care sal pot comanda si de aici din oradea? ca tare trist is cand vad hornurile goale fara dif in ele :smt009

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări