slave2anubis Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 poze... merge foarte bine ampul... Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 inca ceva poze.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Felicitari !!! Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 in principiu am intalnit cateva probleme care au fost cauzate de dimensionarea gresita a componentelor, nu am mai putut pune rezistenta cu bobina peste pe iesire deoarece nu a intrat... si am eliminato, nu am reusit sa pun al 3 distantier deoarece atingea la traseul de iesire la boxe, trebuia sa fac ca toate conexiunile sa fie cu conectori cu surub... o sa modific cablajul si o sa il postez.Pot spune ca nu am finalizat in totalitate proiectul din motive economice, in sensul ca voiam sa o fac estetic mai placuta dar a ramas asa mai rudimentara, din punctul de vedere a sunetului nu am ce spune suna foarte bine fara prea multe batai de cap... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 fte fte frumos.. bine lucrata.. acu si o parere de a mea: eu as mai fi pus inca o pereche de condensatori de filtraj.. in rest, jos palaria.. apropos , ce aparat ai canibalizat pentru carcasa? mi se pare cunoscut , ca traful apartine de acea carcasa banuiesc , fiind un amplificator cu doua TDA-uri 2030 parca? Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 pai carcasa pare cunoscuta ca oricine o stie e Electronica Industriala AS3220, in principiu eu voiam filtraj 4x4700 doar ca investind o gramada de bani in ea nu mia iesit pretul de vanzare, eu em vanduto cu 300 lei si am cumparat piese de 300 lei in total, asa ca manopera e pe gratis asa ca nu prea mia convenit sa investesc mai mult oricum ripplul este destul de mic nu lam masurat dar nu este audibil deloc... Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 vad ca nu se inghesuie nimeni la topicul asta... poate nu place schema Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 sa se inghesuie? si ce ai vrea sa dezbata pe tema asta? Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 realizari, probleme, soluti... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Uite aici un alt exemplu de amplificator , care probabil a constituit modelul celor de la ELMA , vezi sa nu consideri ca este o greseala faptul ca au folosit simbolul de condesator electrolitic polarizat si la alte modele de condesatori........schema functioneaza impecabil , este incadrata in clasa Hi End , poti verifica pe net performantele sau / si pretul de vanzare la data aparitiei.........este dimensionata foarte generos , si nu are protectii de niciun fel , pentru ca la banii aia , toata lumea are grija de un asemenea amplificator ! http://uploading.com/files/46m41b4c/yba%2Bp1000.pdf/ Daca tot doriti sa faceti clone , oare de ce nu va inspirati dupa original ? Sunteti amatori de senzatii tari ? Aveti timp si bani de aruncat ? Si va mai intrebati de ce nu va raspune nimeni la topicuri care cu greu pot fi considerate altceva decat elucubratii , si garantez ca nu se poate da vina pe neinformare , pentru ca internet avem cu totii !!! Sper ca stiti de gluma...................... Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 domnul victor eu nu fac clone ci doar am facut un amplificator care mi sa parut OK... ma bucuram daca ar fii facut si altcineva ampul... ca am pus si cablaje si lista cu piese... Link spre comentariu
piglett Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Uite aici un alt exemplu de amplificator , care probabil a constituit modelul celor de la ELMA , vezi sa nu consideri ca este o greseala faptul ca au folosit simbolul de condesator electrolitic polarizat si la alte modele de condesatori........schema functioneaza impecabil , este incadrata in clasa Hi End , poti verifica pe net performantele sau / si pretul de vanzare la data aparitiei.........este dimensionata foarte generos , si nu are protectii de niciun fel , pentru ca la banii aia , toata lumea are grija de un asemenea amplificator !http://uploading.com/files/46m41b4c/yba%2Bp1000.pdf/Daca tot doriti sa faceti clone , oare de ce nu va inspirati dupa original ? Sunteti amatori de senzatii tari ? Aveti timp si bani de aruncat ? Si va mai intrebati de ce nu va raspune nimeni la topicuri care cu greu pot fi considerate altceva decat elucubratii , si garantez ca nu se poate da vina pe neinformare , pentru ca internet avem cu totii !!!Sper ca stiti de gluma......................Frumoasa schema! Insa e overkill pentru slave2anubis si nici nu e ce-si doreste. La numarul ala de finali, la ce tensiune de alimentare are si e simplificata...duce lipsa de multe stabilizari...nu poate fi considerata Hi-Fi ci, mai degraba, P.A.Offtopic: de ce te incapatanezi sa postezi pe acelasi server, daca ai primit deja reclamatii ca e de kko serverul? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 domnul victor eu nu fac clone ci doar am facut un amplificator care mi sa parut OK... ma bucuram daca ar fii facut si altcineva ampul... ca am pus si cablaje si lista cu piese... eu am facut-o , posibil si altii sa o mai fi facut... e o schema buna.. merge bine , stabila, etc , bla bla bla... era sa uit , am si modificat-o mai nou... etaj final cvasicomplementar... alte mici modificari pentru o tensiune mai mare , implicit o putere mai mare... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Vezi ca finalii notati cu isc sint FAKE, cei din stinga si unul din dreapta! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Pentru cei ce nu doresc o putere asa de mare , aveti un alt exemplu , cu imagini ale unei realizari practice , este o alta viziune ...... Cine considera ca trebuie stabilizari etc sau modificari , este liber sa o faca , dar daca ditamai firma a hotarat ca asa trebuie sa fie , inseamna ca stiu ei de ce................eu nu comentez schema , doar o prezint ! Eu am in vedere un cu totul alt concept de amplificatoare de calitate viewtopic.php?f=5&t=70094 Am folosit acelasi server de host , din comoditate , trebuie sa aveti doar putina rabdate , maxim 2 minute ! http://uploading.com/files/7e1ece14/YBA ... tegre.rar/ atasez si datele despre YBA 1000 , mentionez ca s-au strecurat si cateva erori in PDF , asta este.........primul a remarcat ZAL , a fost cel mai rapid ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum