Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

P3a vs. Elma 100W

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

gata am mai ajustat ce mai trebuia... si acum sper sa fie ok, am de gand sa merg pe bd-uri ca imi sunt mai accesibile si ca pret si ca procurare, si pentru finali voi folosi mj150001/2 dar nu stiu daca sunt originali la magazinu de unde ii cumpar eu costa 2 euro si ceva si nu cred ca sunt o sa incerc sa fac rost de uni mai de doamne ajuta... :daLE am uitat sa intreb din pacate la multimetrul meu e arsa partea de masurare de curent si nu pot sa il reglez curentu de mers in gol in felul traditional, dar pot sa masor caderea de tensiune pe unu din rezistentele de putere dar ma intreb regula e aceiasi? sub 100mv undeva pe la 50mv?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

imi pare rau ca a durat atata pana am postata dar am fost ocupat in ultima vreme... am finalizat ampliful pana la urma si pot spune ca merge foarte bine, imi pare rau ca nu am poze dar nu am cu ce sa fac ca sa se vada bine, in orice caz am sa redesenez schema originala dupa modificarile aduse de mine deoarece cred ca merg facute unele schimbari... In principiu am optinut un amplif foarte stabil fara oscilati sau alte probleme care a mers din prima fara prea multe batati de cap, suna foarte bine nu are zgomot de fond si toate acestea fara tranzistori imperechiati. :da O sa incerc sa fac niste poze inainte sa il vand ca sa vedeti ce a iesit...

Link spre comentariu

R15 si R18 era bine sa le lasi de 2K7 ptr tensiunea de +/-35V , condensatorii de decuplare din driveri si prefinali erau bine si de 100pF/1KV .. Q6 si Q7 era bine sa fie amandoi MJE340 iar Q5 MJE350, ca prefinali MJ15031 si MJ15030 , iar in etajul diferential sa ai grija ca sa fie bine imperecheati si sa aiba factorul de amplificare cat mai mare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări