Vizitator RaduFlorin Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Salut. Am o telecomandă universală marca Well RC Univers 3W de la care am pierdut codurile şi, deşi mi-am pierdut o groază de timp stând în faţa televizorului care este un Grundig, butonând pe Power, după cum zice că îşi caută singur codul, nu am reuşit nimic. Vă rog mult dacă poate cineva să-mi trimită codurile pentru această telecomandă, şi pentru TV Grundig, sau orice alte sfaturi . Vă mulţumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Foloseste Google, uite ce am gasit in mai putin de 1 minut: http://well.ro/download.ashx?item=r%5cr ... &desc=true Link spre comentariu
georgeleus Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Intrebarea mea este: pentru aceeasi telecomanda, dar modelul 2W, care ar fi echivalentul pentru marca Pilot ? Cel care o detine s-a tot saturat sa i se reseteze codurile aiurea si sa trebuiasca s-o reprogrameze saptamanal ? Stiu ca cele de la Pilot sunt net superioare ca si stabilitate si as prefera sa-i fac cadou una. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum