mecaboy Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Buna seara domnilor.Stiu ca multi sunt interesati sa realizez un montaj capabil sa inregistreze si sa reda o melodie,un mesaj etc asa ca m-am gandit sa va atrag atentia cu acest circuit ISD1730PY pe care l-am gasit din intamplare pe adelai.. Ceea ce mi-a placut in mod special la acest circuit este faptul ca poate face mai multe inregistrari,reda ceea ce dorim si foarte important comunicarea prin SPI care ne ajuta sa legam circuitul la un uC...de aici si pana a implementa functie de antentionare vocala pentru un mini "computer de bord" este doar o chestiune timp si gasirea a protocolului de comunicare pe SPI.Timpul de inregistrare total este situat intre 20 si 480 secunde in functie de circuit si frecventa de esantionare.Sunt curios daca a mai lucrat cineva cu acest tip de circuit...poate ne spune calitatea si cum se poate folosii SPI-ul Link spre comentariu
mecaboy Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Chiar nimeni nu este interesat sau nimeni nu a folosit acest circuit? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum