Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalatie sarbatori furtun sa clipeasca.

th3-razor

Postări Recomandate

Salut nu stiu cat de bine suna titlu topicului si cat de bine l-am incadrat dar am o instalatie pe furtun de aprox 15 m care as dori sa o fac sa flashuiasca.Am auzit ca se poate si cu starter de neon .Problema este ca nu vreau sa flashuiasca prea repede dar nici la 10 min o data.Sper ca ma puteti ajuta macar cu valoarea starterului si cum in conectez cu instalatia si daca este functionala toata treaba.Scuze de deranj si exprimare.Sarbatori fericite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• th3-razor

2

• Spitfire

1

Vizitator adelinn

fiind mai mic am avut o instalatie de pom caruia ii pusese cineva un starter dar era instalatie cu beculete, nu cu leduri.palpaie neregulat, dar frumos si chiar a rezistat cativa ani.nu stiu sigur la o instalatie cu leduri daca functioneaza dar de legat se leaga in serie cu instalatia.

Link spre comentariu

instalatia pe furtun este in `` pe leduri `` ea normal este pe beculete mici care seamana cu ledurile.Problema este sa fie cat de cat placute flashurile nici nebunesti dar nici rare.

Link spre comentariu
Vizitator adelinn

eu de multe ori cand nu sunt sigur de ceva merg pe experimente, mai ales daca riscul de a strica ceva sau sunt costuri mici.daca as fi in locul tau as lua un starter, sunt de exemplu ceva startere universale 4-65W (adica pot fi folosite pt neoane intre 4 si 65wati.costa aproximativ 1-2 lei deci nesemnificativ si l-as conecta cum ziceam, in serie cu becurile si as vedea practic cum clipocesc beculetele.banuiesc ca acel furtun e destinat sa fie alimentat la tensiunea de la priza, 220V.daca nu e facut sa fie alimentat la 220V atunci nu merge deloc cu starter.oricum, ai grija la legaturi, izoleaza bine firele :speriat

Link spre comentariu
Vizitator savamec

Am avut si eu o astfel de problema.Am cumparat 20 m de furtun transparent iar vanzatoarea mi-a dat o cutie de alimentare, spunand ca rezista la lungimea lui. Dupa o seara de folosinta s-a facut scrum. :jytuiyu Acum am cautat si am gasit o cutie de alimentare mult mai mare ca dimensiune si scrie pe ea ca rezista la 50m.Toata afacerea a costat 15 Ron.Cutia are 8 jocuri de lumini.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări