ASZ12 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 salutare! am trei tuburi de tipul 6lo1i, cine ma poate ajuta cu o schema pentru ele(am schema osciloscopului rusesc dar nu inteleg prea bine si nici nu da prea multe detalii) ?????? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 "Am un set de bujii de Dacie, imi da si mie cineva, planul motorului?" Iata ca se poate, totusi: http://i56.tinypic.com/118op3n.jpg http://i56.tinypic.com/2ykx18j.jpg Link spre comentariu
ASZ12 Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 multumec omule! :cry: cunosc principiul,am si schema originala cum am spus dar este in limba rusa, si decat sa invat rusa.... multumesc. prefer sa muncesc construind o schema pe care o inteleg,si apoi este vorba de alimentarea tubului care este 75% din schema(parerea mea) restul le poti face mai usor Link spre comentariu
Audio Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Schema Romanesca dintr-o schema 100% Romaneasca de George Dan Oprescu - Caleidoscop Audio . Are 3 parti si e pdf ! E doar cu tranzistori !Bafta ! Link spre comentariu
ASZ12 Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 multumesc mult,asta este altceva,salutari Link spre comentariu
Audio Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 multumesc mult,asta este altceva,salutariMa bucur ca va e de folos , sa il construiti sanatos !Bafta si spor la lucru ! Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 O alta schema de osciloscop din TEHNIUM 2001 Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Inca o schema de osciloscop din TEHNIUM -SERBAN NAICU Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Alta schema de osciloscop din cartea 20 scheme electronice pentru amatori de M. Basoiu si C. Costache Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum