Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce memorie sa cumpar?

bubi

Postări Recomandate

Am un PC pe care scrie asa:procesor-Celeron 331, 2,667GHz, bus 533,s.775, 256Kb, 64bits Placa de baza:Gigabyte 945GZM-S2 FSB 1066,DDR2, PCI-E Memorie :512MB PC5300 667. Am inteles ca daca ii pun inca 1GB ar putea merge mai bine si va rog sa-mi spuneti ce tip de memorie trebuie sa fie. Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubi

7

• Spitfire

2

• RobyToby

2

• zoro

2

Top autori în acest subiect

Sfatul meu este sa renunti la memoria existenta(mica si lenta), si sa cumperi un singur modul DDR2-800 de 2GB, preferabil un brand de calitate(Kingston, Nanya, Infineon, Samsung).

Link spre comentariu

Ce tip? - DDR2La ce frecventa? - la cat te tine buzunarul (maxim 1066 suporta placa de baza)Producator? - la alegereCata? - cat te tine buzunarul (maxim 2GB suporta placa de baza)

Link spre comentariu

cele mai bune memorii sunt Kindmax,A-Data,Kingston,Corsair,Team dupa cum bine se vede si diferenta de pretz daca e sa te interesezi sa cumperi...de exemplu intra pe emag sau pcgarage si alege sati sorteze la pret descrascator sa vezi ca ce preturi se practica si la ce firme

Link spre comentariu

iata o metoda extrem de simpla de decoperit ce fel de memorie se potriveste la absolut oricine...! intrati pe link-ul urmator...

http://www.memoryx.net/

si dati apoi click cu incredere pe SCAN MY COMPUTER / IDENTIFY MEMORY ... :da

imediat veti primi raspunsul dorit , insotit de memoriile recomandate , poze , etc...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări