Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVB contra analog

blue36

Postări Recomandate

Care este diferenta intre televizoarele care au DVB si cele analogice? Diferente constructive care impiedica functionarea celor DVB in analog?Am cautat pe net dar nu am gasit nicaieri explicatia!Deasemeni, este posibila transformarea unui TV cu tuner DVB in analog?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• boederyakumo

2

• blue36

2

• marinescug

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Analogicul e pe moarte. Cel putin in Europa Vestica. De ce ? Pe un "canal" analogic ( e vora de latimea de banda ocupata de un canal TV clasic) se pot transmite comprimat digital 2 sau 4 canale video, cu mai multe piste de sunet. Calitatea ? ireprosabila.Avantaje ?Aceeasi frecventa la nivel national + multe altele: inregistrare mai usoara, translatare de timp, criptare.Trcerea unui receptor de la DVB la analogic e un pas inapoi. Unul mare, suficient de mare incat sa nu fie facut. Romania e mult in urma in ceea ce priveste implementarea DAB, DVB-T la nivel national.

Link spre comentariu

Iata un exemplu:Dv cumparati de la 5 persoane de pe forum 20 de obiecte, eu le adun toate intr-un pachet si vi le aduc acasa la dv, dv desface-ti pachetul si vi le resortati ca sa vedeti daca colegii v-au trimis exact lucrurile promise, Deci, rapid , un singur drum, nimic pierdut, calitate (ca am avut grija la transport) circulatie mai mica pe sosea daca ar face toti la fel ca noi. :ciuda:

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri!Ideea era ca am mai multe LCD de 7" si 9" care nu am ce face cu ele fiind digitale.In zona noastra nu exista niciun post digital astel ca respectivele TV sint simple bibelouri.Ma interesa, fizic, diferentele intre TV anlogic si digital, daca este posibil sa faci dintr-un TV digital unul analogic!Multumiri!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări