Vizitator Panadol Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 Acum citeva luni se vb. despre difuzorul de bas P-audio c-18 650el ma interesaza cam 2 buc.Stie cineva ceva? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 aveti si voi putina rabdare ca importul nou e pe drum inca putin si putet sa va scaldati in P-audio :finga: Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 Ce se aude si de pretz...?Cit va ajunge o bucata? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 preturile acum sunt astea: nu vor fi diferente notabile la noul import Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Azi au sosit la Constanta .De saptamina viitoare se pot comanda . Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 :supz: :supz: :supz: :supz: de cand asteptam sa vad astaDJ DNA si in iasi la magazin cand ajung ???? Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 :prayer: auzi vin chiar pe la mine prin oras si nu am un om care sa distribuie aici in oras :rolleyes: :prayer: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 :prayer: auzi vin chiar pe la mine prin oras si nu am un om care sa distribuie aici in oras :rolleyes: :prayer:Pai dak vin cu vaporul :rock: Urcate pe vapor sa vezi cate sunt....cred ca o sa mori de ciuda acol :prayer: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 hehe , acu nu-s pe vapor, cauta conteiner-ul prin port :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 iceman, s-ar putea sa distribuim noi in cta Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 m-am gandit dar tre sa ai un fond ca sa iei ceva pe stoc apoi poti sa ii dai drumu... dar de unde bani ca doar nu iei 10 difuri :rolleyes: Link spre comentariu
Shambala Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 Iceman, de ce nu te faci si tu distribuitor local, daca tot zici ca nu mai este altul ? Nu-ti trebuie asa multi bani, si daca ai incredere ca le vinzi, faci si un imprumut la o nevoie. Sau iti iei un asociat cu capital :smt004 Castigi si tu, castiga si importatorul, castiga si cumparatorii locali, ca nu mai trebuie sa plateasca transportul si au dealer local la care sa vina cu reclamatiile :axe: Competenta ai, sansa a aparut, clienti sa mai gasesti :yawinkle: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 clienti sa mai gasesticlienti faci rost usor ...... daca faci cateva incinte pt difuzoare sa le "explici" cum se aude un bass adevarat (majoritatea asta vor) si mai faci si putina reclama .... si ar trebui sa te poti "ridica" usor ......... parerea mea :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 Poti sa faci altceva pt a atrage clientii: publicitate prin incintele pe care le produci, nu in sensul sa scri pe ele adresa unde te pot gasi pe net etc ci sa le faci de o calitate extraordinara, sa le placa la toti si atuncea sa vezi cum te recomanda si la prieteni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum