Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CE SE AUDE DE P-AUDIO?

Vizitator Panadol

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

3

• adi_0106

2

• ICEMAN

2

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

:prayer: auzi vin chiar pe la mine prin oras si nu am un om care sa distribuie aici in oras :rolleyes: :prayer:

Pai dak vin cu vaporul :rock: Urcate pe vapor sa vezi cate sunt....cred ca o sa mori de ciuda acol :prayer:
Link spre comentariu

Iceman, de ce nu te faci si tu distribuitor local, daca tot zici ca nu mai este altul ? Nu-ti trebuie asa multi bani, si daca ai incredere ca le vinzi, faci si un imprumut la o nevoie. Sau iti iei un asociat cu capital :smt004 Castigi si tu, castiga si importatorul, castiga si cumparatorii locali, ca nu mai trebuie sa plateasca transportul si au dealer local la care sa vina cu reclamatiile :axe: Competenta ai, sansa a aparut, clienti sa mai gasesti :yawinkle:

Link spre comentariu

clienti sa mai gasesti

clienti faci rost usor ...... daca faci cateva incinte pt difuzoare sa le "explici" cum se aude un bass adevarat (majoritatea asta vor) si mai faci si putina reclama .... si ar trebui sa te poti "ridica" usor ......... parerea mea :smt006
Link spre comentariu

Poti sa faci altceva pt a atrage clientii: publicitate prin incintele pe care le produci, nu in sensul sa scri pe ele adresa unde te pot gasi pe net etc ci sa le faci de o calitate extraordinara, sa le placa la toti si atuncea sa vezi cum te recomanda si la prieteni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări