Vizitator nicuacer Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 am un leptop acer aspire1700 sa stricat cd-rom am pus altul dar nul vede biosu Link spre comentariu
LostCell Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Mulţumim pentru informatie. Link spre comentariu
Vizitator nicuacer Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 ce ar trebui sa fac Link spre comentariu
DonNCSS Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Ar trebui să mai inveti putin tainele limbii romane,adică gramatica si ortografia in cazul tău.Până atunci poate se va ocupa si un moderator de subiectul lui. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Ce platforma windows rulezi ?Ce marca este ... CD-ROM_ul ?Acesta este un laptop cu doua canale IDE.Canalul principal DVD-ROM-ul și secundar hard disk.Dar se pare ca la tine'i ... setat invers.In principiu , scoti CD_ROM _ul , si'l conectezi la un PC printr'un adaptor IDE si'l setezi SLAVE.Pui inapoi in laptop si ... merge. Link spre comentariu
geomx Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Ar trebui să mai inveti putin tainele limbii romane,adică gramatica si ortografia in cazul tău.eu zic ca n-ar trebui sa fim asa de rautaciosi ... (chiar daca ai dreptate in oarecare masura)....poate baiatu` stie la perfectie "romgleza"...sau poate e venit din "Talibania" si tu vrei sa invete romana la perfectie imediat? ... ar dura poate zeci de ani sa invete...si atunci nu cred ca ar mai avea nevoie de raspuns la ce intreaba acum.... (eu daca cer ajutorul pe un forum in engleza si daca voi face probabil greseli gramaticale...ar fi normal sa se faca misto pe seama mea?....mai corect ar fi sau sa fiu ignorat sau sa fiu ajutat)oricum peste 10-20 ani vor fi o raritate cei care se vor exprima corect gramatical pe forumuri si probabil ca vor parea un pic cam ciudati....deci - in concluzie - @nicuacer..daca vrei sa fii ajutat da mai multe detalii .... si straduieste-te sa fii si un pic mai coerent.... Link spre comentariu
DonNCSS Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 eu zic ca n-ar trebui sa fim asa de rautaciosi ...Dar nu sunt deloc rautacios,acesta este adevarul,fiindca primul pas prin care noi,ca tara,ne facem de ras este cum vorbim(numai in limbaje gen:cf,sms,plm etc etc). Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 @leoncris In principiu , scoti CD_ROM _ul , si'l conectezi la un PC printr'un adaptor IDE si'l setezi SLAVE. In principiu, cauta pe goole cum arata conectorul respectiv, pentru ca nu e PATA sa-l bagi prin interfata. Iar faza cu master si slave e valabila la sistemele Desktop unde poti seta din jumperi. Sata are autodetect iar un HDD IDE 2.5'' e luat ca master by default. Daca ar fi cum spui tu, ar trebui sa puna si HDD-ul pe master, altfel se bat cap in cap. Cat despre firma care a produs unitatea optica, hai sa lasam prostiile ca asa intra panica in incepatori, mai urmeaza sa spui ca un dvd-rw sony nu se pupa cu un laptop toshiba samd. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Insa nimeni n-a intrebat cine/cum a fost schimbata unitatea optica; mastile de slim dvd-rw nu se bordesc chiar la mm. E posibil sa fie si un contact imperfect daca acel conector n-a intrat pana la capat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum