Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microfon PC pe cablu lung

Vizitator MindToAsk

Postări Recomandate

Vizitator MindToAsk

Salutare.Am cautat peste tot dar nu gasesc raspunsul la o intrebare. Cum pot conecta un microfon de birou (din acela ieftin de 10 lei pentru PC) la calculator printr-un cablu de aprox. 50m? Am microfonul, am taiat cablul si l-am prelungit cu un ftp de 50m, l-am conectat la PC dar are foarte mult zgomot, semnalul e foarte slab. De ce am nevoie ca sa elimin zgomotul iar microfonul sa functioneze ca si cum ar fi conectat fara prelungitor?As prefera ca preamplificarea (si/sau filtrarea) sa se faca la partea cu conectorul pentru placa de sunet.Multumesc de ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• junior

2

• dorel_81

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut! In primul rand cablurile ftp, utp, stp si alte tipuri din aceasta categorie sunt folosite pentru transferul de date intre computere mai precis in retele de calculatoare si nicidecum in domeniul audio. Va recomand sa folositi un cablu audio ecranat de foarte buna calitate, dar la 50m o sa aveti oricum zgomot. O alta solutie ar fi sa folositi un microfon wireless.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări