Vizitator MindToAsk Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Salutare.Am cautat peste tot dar nu gasesc raspunsul la o intrebare. Cum pot conecta un microfon de birou (din acela ieftin de 10 lei pentru PC) la calculator printr-un cablu de aprox. 50m? Am microfonul, am taiat cablul si l-am prelungit cu un ftp de 50m, l-am conectat la PC dar are foarte mult zgomot, semnalul e foarte slab. De ce am nevoie ca sa elimin zgomotul iar microfonul sa functioneze ca si cum ar fi conectat fara prelungitor?As prefera ca preamplificarea (si/sau filtrarea) sa se faca la partea cu conectorul pentru placa de sunet.Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
dorel_81 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Salut! In primul rand cablurile ftp, utp, stp si alte tipuri din aceasta categorie sunt folosite pentru transferul de date intre computere mai precis in retele de calculatoare si nicidecum in domeniul audio. Va recomand sa folositi un cablu audio ecranat de foarte buna calitate, dar la 50m o sa aveti oricum zgomot. O alta solutie ar fi sa folositi un microfon wireless. Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Ar fi foarte potrivita schema asta : Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Ori poti face ca aici : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum