Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Monitor...

Vizitator nelush

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator rim-garage

Am o problema cu un monitor BenQ model FP202WA, adica nu mai afiseaza culorile in mod normal, este preponderent nuanta de galben. Cine ma poate sfatui care ar fi cauza si cum se poate remedia ? Va multumesc mult. email: [email protected]

salut, problema ta la monitor poate sa fie de la sursa de alimentare, ceva condesatori, ai controlat ?
Link spre comentariu
Vizitator nelush

Am o problema cu un monitor BenQ model FP202WA, adica nu mai afiseaza culorile in mod normal, este preponderent nuanta de galben. Cine ma poate sfatui care ar fi cauza si cum se poate remedia ? Va multumesc mult. email: [email protected]

salut, problema ta la monitor poate sa fie de la sursa de alimentare, ceva condesatori, ai controlat ?
-----------

Multumesc mult, nu am controlat. Sa inteleg ca te referi la sursa de alimentare a PC ului sau la alimentarea monitorului.

Chestie curioasa, ca LCD ul meu monitor in cartea de instructiuni, face referire la astfel de defectiune, si scrie ca in cazul aparitiei unmu=ei astfel de probleme, trebuie dus la service. Asa voi proceda insa eram interesat sa cunosc si motivele aparitiei acestei probleme.

Multumesc inca odata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări