Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vu-metru pe Tico

Vizitator dany_pkt

Postări Recomandate

Vizitator dany_pkt

Sunt un foarte incepator in electronica, nu am nici un studiu cu tematica respectiva, insa imi doaream de mult un Vu-metru analog pe masina. Toate bune si frumoase. Am fost la un magazin de piese electronice, am achizitionat unul, l-am legat la un canal de la cass auto, si l-am incadrat in bord montandu-i suplimentar o sursa de iluminat. Dupa toate acestea intampin urmatoarea problema unde m-am inpotmolit si nu reusesc sa ii dau de cap: VU-metru lucreaza decat la un volum mare si lucreaza prea rapid( in sensul in care acul ala se misca haotic). Pana acum am aflat ca ii pot monta pe traseul de alimentare o rezistenta sa lucreze mai lent si una s alucreze la volum mai mic. Va rog sa ma ajutati cu putinele informatii cu privire la acele rezistente care am inteles ca au alte denumiri:). Va voi atasa poze cu modelul cumparat si locul in care este montat.[attachment=1]IMG00014-20101127-2325.jpg[/attachment][attachment=2]IMG00018-20101127-2326.jpg[/attachment][attachment=0]ap1580.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări