Vizitator dany_pkt Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Sunt un foarte incepator in electronica, nu am nici un studiu cu tematica respectiva, insa imi doaream de mult un Vu-metru analog pe masina. Toate bune si frumoase. Am fost la un magazin de piese electronice, am achizitionat unul, l-am legat la un canal de la cass auto, si l-am incadrat in bord montandu-i suplimentar o sursa de iluminat. Dupa toate acestea intampin urmatoarea problema unde m-am inpotmolit si nu reusesc sa ii dau de cap: VU-metru lucreaza decat la un volum mare si lucreaza prea rapid( in sensul in care acul ala se misca haotic). Pana acum am aflat ca ii pot monta pe traseul de alimentare o rezistenta sa lucreze mai lent si una s alucreze la volum mai mic. Va rog sa ma ajutati cu putinele informatii cu privire la acele rezistente care am inteles ca au alte denumiri:). Va voi atasa poze cu modelul cumparat si locul in care este montat.[attachment=1]IMG00014-20101127-2325.jpg[/attachment][attachment=2]IMG00018-20101127-2326.jpg[/attachment][attachment=0]ap1580.jpg[/attachment] Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Citeste tot ce scrie aici viewtopic.php?f=35&t=48459&start=0 si vei afla raspunsul la problema ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum