LostCell Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 verifica condensatorii din sursa atx,aia 2 mari pe 200V cred că îs pe moarte.inlocuieste daca altii la indemana.Am experimentat blocaje la un pc,si pana la urma a iesit fum din atx..crapasera condensatorii. Link spre comentariu
sebi Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 sal,ce procesor de intel ai pe placa? Link spre comentariu
Vizitator aLLzOr Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Salut ce poate fi asta? Se incalzeste tare....merita sa pun un cooler mic pe el? cand am facut poza am aprins lanterna deaia se vede albastru http://postimage.org/image/1wfw066x0/ este o placa de baza ASRock K7Upgrade-600 / K7VT4A / K8S8X...in everest imi arata temp procesorului si mai scrie Placa de baza 32 °C (90 °F) oare de acolo e temperatura asta ? e normala? Link spre comentariu
sebi Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 sal,placa ca si asta am avut si eu,procesor athlon 2600+ care avea 38-40 grade in idle 55-60 in jocuri,ar fi bine sa-i pui un ventilator pe cipset daca crezi ca este nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum