Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eminence Kapa Pro 15LF Vs P.Audio C-600LF

LUCI

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

3

• adi_0106

3

• LUCI

2

• ICEMAN

2

Top autori în acest subiect

barbate 18" e 18" si 15" e 15"in primul rand masa de aer miscata la aceeasi putere diferae logic ca la aceeasi putere unu de 18 e mai bun ca unul de 15acum tu nu ai zis ce suprafatza ai de sonorizat; cate unitati de bass vrei sa faci... nici puterea pe care o vei introduce in difuzoarele de bass :partyman: :yawinkle: da niste detalii

Link spre comentariu
Vizitator Still

sper ca nu ai de gand sa faci subwoofer cu elacela este un difuzor coaxial (driver-ul nu este inclus in pachet)

Nu este pt. subwoofer. Nu prea se gasesc difuzoare de medii si m-am gandit sa-l folosesc doar pe asta si, chiar daca este mai scump, macar am terminat cu alte cheltuieli ....
Link spre comentariu

Nu este pt. subwoofer. Nu prea se gasesc difuzoare de medii si m-am gandit sa-l folosesc doar pe asta si, chiar daca este mai scump, macar am terminat cu alte cheltuieli ....

sau daca vrei de 15" - coaxialul 15CO1P SLF (tot de la SELENIUM) .... care are driveru` montat si are si filtru incorporat

costa 390 RON

cam asa arata

Posted Image

Link spre comentariu

cum nu trece ? asta de care zic eu

Specifications: * Power handling: 250 watts RMS/355 watts max (conservative) * Voice coil diameter (woofer): 2.4" * Voice coil inductance (woofer): .70 mH * Nominal impedance: 8 ohms * DC resistance: 5.23 ohms * Frequency response: 40-18,000 Hz * Magnet weight: 91 oz. * Fs: 44.1 Hz * SPL: 96 dB 1W/1m * Vas: 7.43 cu. ft. * Qms: 6.83 * Qes: .67 * Qts: .61 * Xmax: 4.4 mm * Dimensions: Overall Diameter: 15", Cutout Diameter: 13-3/4", Mounting Depth: 8-1/4

Link spre comentariu
Vizitator Still

cum nu trece ? asta de care zic eu

Specifications: * Power handling: 250 watts RMS/355 watts max (conservative) * Voice coil diameter (woofer): 2.4" * Voice coil inductance (woofer): .70 mH * Nominal impedance: 8 ohms * DC resistance: 5.23 ohms * Frequency response: 40-18,000 Hz * Magnet weight: 91 oz. * Fs: 44.1 Hz * SPL: 96 dB 1W/1m * Vas: 7.43 cu. ft. * Qms: 6.83 * Qes: .67 * Qts: .61 * Xmax: 4.4 mm * Dimensions: Overall Diameter: 15", Cutout Diameter: 13-3/4", Mounting Depth: 8-1/4

Eu am gasit altceva .....http://www.nextech.go.ro/Index2.htm am crezut ca despre asta este vorba ....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări