ionu x Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 ma poate ajuta cineva cu senzorii? adica ce sa folosesc pentru captarea sunetului...m-am gandit la niste bobine cu magnet pt fiecare coarda...la vibrarea unei corzi intr-un camp magnetic se produce curent,il amplificam si gata...doar nu stiu sigur cum trebuie facute bobinele...in poza sunt 3 seturi...1 pt joase,1 pt medii si 1 pt inalte... Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 m-am gandit la niste bobine cu magnet pt fiecare coarda viewtopic.php?p=294370#p294370 Link spre comentariu
ionu x Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 am citit...si am o nelamurire: ca sa nu mai tot decalesc/calesc otelul...nu mai bine pun un magnet/2 /3/4/cati e nevoie de hard?ca aia cred ca is mai puternici...sau sa pun si tabla si dedesupt un magnet si din cate am mai citit trebuie vreo 4000-5000 spire cu sarma de 0,25-0,1ma puteti ajuta cu schema de decodare?adica din bobina vine o placa de decodare dupa un preamplif si un amplif....imi trebuie decodarea(daca exista asa cv) Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Ce anume sa decodeze, este semnal analogic, deci trebuie doar amplificat. Link spre comentariu
ionu x Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 aha....ms se deci merge si cu magneti de hard ca sunt puternici Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 cu magneti de hard ca sunt puterniciNu stiu cum sunt acesti magneti, dar puteti realiza o piesa din otel si un magnet mai puternic plasat pe ea, este bine. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Bobinele se pot face pe bare rotunde de ferita care vin la nivelul superior carcasei dozei la distante una de alta in functie de distantele corzilor, pe fundul dozei e un magnet puternic pe care stau feritele. http://tinypic.com/view.php?pic=nbbq1&s=7 Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 asa ceva te-ar ajuta pentru inceput? http://bazar05.3x.ro/subpagini/doza%20chitara.htm Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 O alta varianta de doza.[attachment=0]Doza capacitiva .pdf[/attachment] Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 ma poate ajuta cineva cu senzorii? adica ce sa folosesc pentru captarea sunetuluiDespre ce tip de chitara este vorba? Cu cutie de rezonanta sau fara? Link spre comentariu
ionu x Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 chitara electrica....cutie simpla...nu de rezonanta Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Atunci, citeste aici http://galileo.spaceports.com/~fishbake ... umbuck.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum