Vizitator eu_andreiutz Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Salutare tututor, am nevoie de putin ajutor pentru repararea unei masinute cu telecomanda mai veche.Masina era de politie si avea lumini pe acoperis si sirena pe care nu vreau sa le mai pun inapoi.Acum are 6 fire rupte si vreau sa gasesc unde ar veni lipite - rosu, verde, albastru, negru si 2 albe.Banui ca 2 sunt sirena si 2 girofarurile dar nu stiu care.Cel negru este - iar cel albastru vine de la motoras.Rosu si verde nu stiu.Poate ma ajuta cineva Link spre comentariu
Vizitator eu_andreiutz Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Inca niste poze. Link spre comentariu
Vizitator tigrufero Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 salut . te sfatuiesc sa izolezi toate firele alea rupte si sa incerci o alimentare .nu-mi dau seama din poza de nimic clar , nici macar nu vad firul negru dar pare sa fie masa circuitului mic (ala fara circuit integrat)daca poti sa faci poze putin mai la lumina si sa-mi spui ce circuit e ala , ... mai vorbim Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum