Vizitator MITIKA Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 SALUT PRIETENI.SUNT AFON LA ELECTRONICA.SUNT SOFER PE UN CAMION SI S-A DISTRUS RADIOCASETOFONUL.CIND L-AM EXTRAS SA-L DUC LA REPARAT AM VAZUT CA PE EL SCRIE 24 V.NU SE MAI POATE REPARA SI VREAU SA -MI CUMPAR ALTUL .AM INTREBAT LA DIFERITE MAGAZINE SI TOTI MI-AU DAT ACELASI RASPUNS -CA NU AU LA 24 V.UNII COLEGI SOFERI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA CUMPAR DE 24 V ALTFEL SE ARDE,ALII CA NU EXISTA ASA CEVA SI TOATE SUNT PENTRU 12 V . CE MA SFATUITI ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 -Nu mai scrie cu CAPS !!!-Scrie numele si modelul casetofonului, si eventual o poza a fetii si una a abtibildului de pe "burta" Link spre comentariu
LARY Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Salut, sfatul meu e sa mergi la un centru de montat CD-uri si rezolvi problema.Pe camioane se poate monta si CD-uri la 12Volti. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 pt camioane sunt aparate(radio-cd,mp3,dvd,.....) care se alimenteaza la 24V,insa cu o mica modificare la instalatia electrica a masinii se pot monta si aparate care se alimenteaza la 12V.la problema ta ai mai multe variante:-duci aparatul la un electronist sa ti-l repare-cumperi un alt aparat tot pe 24V si-l montezi in locul celui defect-cumperi un aparat pe 12V ,cauti un electronist/electrician care sa-ti traga un fir de la bucla acumulatorilor masini(firul ce uneste borna de minus a unui acumulator cu cea de + a celuilalt,fir ce se leaga la + alimentari aparatului de 12V,masa ramanand cea a alimentarii initiale.succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum