Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RADIO CD AUTO

Vizitator MITIKA

Postări Recomandate

Vizitator MITIKA

SALUT PRIETENI.SUNT AFON LA ELECTRONICA.SUNT SOFER PE UN CAMION SI S-A DISTRUS RADIOCASETOFONUL.CIND L-AM EXTRAS SA-L DUC LA REPARAT AM VAZUT CA PE EL SCRIE 24 V.NU SE MAI POATE REPARA SI VREAU SA -MI CUMPAR ALTUL .AM INTREBAT LA DIFERITE MAGAZINE SI TOTI MI-AU DAT ACELASI RASPUNS -CA NU AU LA 24 V.UNII COLEGI SOFERI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA CUMPAR DE 24 V ALTFEL SE ARDE,ALII CA NU EXISTA ASA CEVA SI TOATE SUNT PENTRU 12 V . CE MA SFATUITI ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• ari_panterra

1

• LARY

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pt camioane sunt aparate(radio-cd,mp3,dvd,.....) care se alimenteaza la 24V,insa cu o mica modificare la instalatia electrica a masinii se pot monta si aparate care se alimenteaza la 12V.la problema ta ai mai multe variante:-duci aparatul la un electronist sa ti-l repare-cumperi un alt aparat tot pe 24V si-l montezi in locul celui defect-cumperi un aparat pe 12V ,cauti un electronist/electrician care sa-ti traga un fir de la bucla acumulatorilor masini(firul ce uneste borna de minus a unui acumulator cu cea de + a celuilalt,fir ce se leaga la + alimentari aparatului de 12V,masa ramanand cea a alimentarii initiale.succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări