Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum alimentez un cd-player auto standard

Vizitator Kosmjn

Postări Recomandate

Vizitator Kosmjn

Salut.Mi-a dat cineva un radio-cd de pe un Mercedes Sprinter.El zicea ca nu mai merge sa citeasca cd-urile.Stie cineva care sant alimantarile din spatele radio-cd-ului?Unde sa leg cei 12 volti?Ca vreau sa mi-l pun pe masina , da nu seamana la legaturi cu nici unul.Are vreo trei mufe cu cate 6 pini fiecare :shock: Pls daca stie cineva ..sa-mi dea de stiremerci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Incepator

2

• cniky

1

Top autori în acest subiect

da-mi adresa aici ca pe privat nu pot citi nimic(este o eroare undeva)

da-i Refresh la pagina, sau mai golesteti din mesaje, se poate sa ai casuta plina, verifica toate sectiunile la PM , multa bafta... ;)
Link spre comentariu
Vizitator Kosmjn

Salut.Azi am reusti sa il leg, multumita lui Incepator:)Da acum alta dandana..vorba lu Nea Marin.Il alimentez si ma intampina un frumos ecran portocaliu care .. imi cerea codu' :) (noroc ca era scris pe carcasa)...si ghinion ca nu il accepta :shock: Tre sa fac rost de alt cod?Acum casu nici nu da mesaj cum ca n-ar fi codu bun, ci doar clipoceste si cere cod...sau nu ma pricep io sa il bag? :oops: Voi ce parere aveti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări