Vizitator Kosmjn Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Salut.Mi-a dat cineva un radio-cd de pe un Mercedes Sprinter.El zicea ca nu mai merge sa citeasca cd-urile.Stie cineva care sant alimantarile din spatele radio-cd-ului?Unde sa leg cei 12 volti?Ca vreau sa mi-l pun pe masina , da nu seamana la legaturi cu nici unul.Are vreo trei mufe cu cate 6 pini fiecare :shock: Pls daca stie cineva ..sa-mi dea de stiremerci Link spre comentariu
Vizitator Kosmjn Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Inca vreo doua detalii:Sprinterul este model mai nou(faruri mai alungite, si pe bord si difuzor central)Cd-payer marca Becker Link spre comentariu
Incepator Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Daca intri la Overdrive pe site gasesti acolo conectari la rc-uri auto: http://www.overdrive.as.ro/prima%20pagina/index.htm Este si casul tau acolo !!! Link spre comentariu
Vizitator Kosmjn Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 am intrat si l-am luat da eroare la dezarhivare.. :( Link spre comentariu
Vizitator Kosmjn Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 Azi a doua zi am intrast iar si am incercat sa "conectorii"Nici azi nu merge.Mai e alta posibilitate sa aflu care cum sant conectorii in spate? :? Link spre comentariu
Incepator Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 da-mi adresa aici ca pe privat nu pot citi nimic(este o eroare undeva) Link spre comentariu
Vizitator Kosmjn Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 [email protected] Link spre comentariu
cniky Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 da-mi adresa aici ca pe privat nu pot citi nimic(este o eroare undeva)da-i Refresh la pagina, sau mai golesteti din mesaje, se poate sa ai casuta plina, verifica toate sectiunile la PM , multa bafta... ;) Link spre comentariu
Vizitator Kosmjn Postat Septembrie 4, 2004 Partajează Postat Septembrie 4, 2004 Salut.Azi am reusti sa il leg, multumita lui Incepator:)Da acum alta dandana..vorba lu Nea Marin.Il alimentez si ma intampina un frumos ecran portocaliu care .. imi cerea codu' (noroc ca era scris pe carcasa)...si ghinion ca nu il accepta :shock: Tre sa fac rost de alt cod?Acum casu nici nu da mesaj cum ca n-ar fi codu bun, ci doar clipoceste si cere cod...sau nu ma pricep io sa il bag? :oops: Voi ce parere aveti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum