Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa urmez cursuri

Vizitator grizzllyy

Postări Recomandate

Vizitator grizzllyy

Ad dori sa urmez cursuri de calificare in domeniul Electronica si automatizari industriale, sau ceva pe aproape. Daca sunt persoane care au cunostinta de institutii (firme, institutii de stat, licee ) unde se pot urma cursuri de durata scurta in acest domeniu va rog sa-mi trimiteti si mie niste adrese.CompletareAm nevoie de o calificare de electronist automatizari pentru un job pe o nava de foraj. Trebuie sa fie de scurta durata si nu neaparat la un nivel ridicat. Important este sa obtin o diploma.Ideal ar fi in Iasi sau Bucuresti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

1

• diablero

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu cred că e un domeniu care nu poate fi abordat pe termen scurt, cu atât mai mult cu cât e un domeniu periculos dacă nu ştii ce faci. Curentul nu iartă greşelile! Doar Bazele Electrotehnicii îţi trebuie cel puţin o lună intensă ca să faci cunoştinţă cu ele şi e doar A-ul din abecedarul electronicii. Probabil ca un sfert din membrii forumului nici nu ştiu ce e tranzistorul... Dacă ajungi să ştii acestea, poţi spune că ştii piesele de şah şi legile lor de mutare; abia acum poţi juca o partidă, dar până să câştigi mai sunt multe de învăţat.Ştiu că o diplomă nu se ia greu, dar ca cineva să ţi-o dea trebuie să treacă puţin timp firesc în care să fi putut învăţa ceva. De aceea cred că nu prea ai şanse la instituţii de stat. Aş zice să ocheşti spre sectorul privat pentru că e posibil să-ţi permită să susţii probele de evaluare fără să treci prin ciclul de predare care nu poate fi scurt (relativ la aşteptările tale).

Link spre comentariu
Vizitator grizzllyy

Am rezolvat partial problema.Pentru cei care sunt in aceeasi situatie :Exista unele S.R.L. - uri care organizeaza astfel de cursuri daca sunt un anumit numar de cereri.In momentul de fata am luat legatura cu trei dintre ele ( firme din Buzau, Resita si Onesti) dar inca nu sunt destui doritori pentru a se programa cursul. Se pot lasa date de contact pentru a fi anuntati cand se poate incepe cursul.Cei interesati ma pot contacta pe mail sa le dau un link unde pot cauta astfel de firme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări