Vizitator werandree Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Salut,am o problema cu acest Notbook,am instalat ubuntu pentru ca xp se misca foarte greu dar sa ivit o problema nu mai incarca bateria si tastatura a luato razna v tasteaza vc ,n tasteaza nb ,d tasteaza dx ,w nu merge a nu merge ,de asmenea nici tastele de navigare stinga si jos...nu stiu ce sa intimplat.... Am instalat trei versiuni de windows xp problema aceasta cu taste le a aparut dupa ce am instalat ubuntu si persista orice sistem de operare as instala .Nici in bios tastele de navigare nu merg,tastatura cred ca nu este defecta doar ca se comporta aiurea ,tasta sageta care se afla deasupra tastei ctr din stiga la prima tastare tasteaza z mare apoi la adoua tastare tasteaza z mic si unele taste sunt nefunctionale...nu imi pot explica de unde a aparut aceasta anomalie....am incercat astazi cu o tastatura usb...functioneaza bine...tastatatura defecta...defect hard... orice sugestie e bine venita...va multumescAspire One A110AProcessore Intel Atom N270 (1.60 GHz, 533 MHz FSB, 512 KB L2 cache)512 MB di RAM (DDR2 533 MHz SDRAM)8 GB di unità SSDSchermo 8.9” (TFT LCD, risoluzione 1024 x 600 pixel - 262,000 colori supportati))Webcam integrata Acer Crystal Eye, 0.3 megapixelWLAN: Acer InviLink™ 802.11b/g Wi-FiLAN: 10/100 Mbps Fast Ethernet Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Daca tastatura o ia razna, am auzit ca se apasa" F5 " pentru revenirea la normal. Este doar o informatie, ramine de vazut daca la tine merge, la mine a functionat. Petrica Link spre comentariu
Vizitator werandree Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 nimic...alte sugestii..... Link spre comentariu
Vizitator werandree Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 nu a intalnit nimeni problema asta cu tastatura.....si o intrebare...daca acumulatorul e gol adica nu are tensiune il mai incarca ...sau nu il incarca deorece e defect ...mentionez ca tinea cca 25 de minute.... Link spre comentariu
Vizitator werandree Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 cand se apasa tasta f5 rogggg ajutorrr Link spre comentariu
2informaticos Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Aici cineva se plange de ceva asemanator http://es.kioskea.net/forum/affich-6339 ... o-funciona chiar specifica "F5 nu acrualizeaza"... Raspunsul a fost "apasa tasta Fn si in acelasi timp F11 si gata" Patzitul n-a mai raspuns daca s-a rezolvat. Incearca tu si vezi ce rezultat obtii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum