Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer aspire one series model zg5

Vizitator werandree

Postări Recomandate

Vizitator werandree

Salut,am o problema cu acest Notbook,am instalat ubuntu pentru ca xp se misca foarte greu dar sa ivit o problema nu mai incarca bateria si tastatura a luato razna v tasteaza vc ,n tasteaza nb ,d tasteaza dx ,w nu merge a nu merge ,de asmenea nici tastele de navigare stinga si jos...nu stiu ce sa intimplat.... Am instalat trei versiuni de windows xp problema aceasta cu taste le a aparut dupa ce am instalat ubuntu si persista orice sistem de operare as instala .Nici in bios tastele de navigare nu merg,tastatura cred ca nu este defecta doar ca se comporta aiurea ,tasta sageta care se afla deasupra tastei ctr din stiga la prima tastare tasteaza z mare apoi la adoua tastare tasteaza z mic si unele taste sunt nefunctionale...nu imi pot explica de unde a aparut aceasta anomalie....am incercat astazi cu o tastatura usb...functioneaza bine...tastatatura defecta...defect hard... orice sugestie e bine venita...va multumescAspire One A110AProcessore Intel Atom N270 (1.60 GHz, 533 MHz FSB, 512 KB L2 cache)512 MB di RAM (DDR2 533 MHz SDRAM)8 GB di unità SSDSchermo 8.9” (TFT LCD, risoluzione 1024 x 600 pixel - 262,000 colori supportati))Webcam integrata Acer Crystal Eye, 0.3 megapixelWLAN: Acer InviLink™ 802.11b/g Wi-FiLAN: 10/100 Mbps Fast Ethernet

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kuchta Petru

1

• 2informaticos

1

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator werandree

nu a intalnit nimeni problema asta cu tastatura.....si o intrebare...daca acumulatorul e gol adica nu are tensiune il mai incarca ...sau nu il incarca deorece e defect ...mentionez ca tinea cca 25 de minute.... :nas:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări