EFTIMIE Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Dr.L, autotrnsformatoare de calitate si preturi convenabile, am luat de la MONDO PLAST,sper sa nu fie considerata reclama. Link spre comentariu
moro Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Se poate construi asa ceva, cea mai ok solutie este o sursa in comutatie. Daca suneti incepator, nu recomand o asemenea abordare Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Se poate construi asa ceva, cea mai ok solutie este o sursa in comutatie.Lasa'ma ca de mult ma bate gandul sa'mi fac "traf de separare" la 100kHz nu la 50Hz... ca si asa de separare am nevoie doar ca sa pot lucra cu osciloscopul in primarul SMPS'urilor, nu e nici o problema daca e curent continuu in cazul asta. Link spre comentariu
moro Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Eu am avut ocazia sa-mi bag nasul in niste surse Agilent de 0-400V, si toate aveau transformator in comutatie, si mie mi se pare mai simplu sa modulezi impulsurile intr-un transformator de ferita pt obtinerea tensiunii dorite la iesire Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 si totusi la ce ar fi utila o sursa 0-230v in comutatie?la 500w ar da aprox. 2amp.daca ar fi forw. ar da si la 23v tot 2amp. cu aceeasi limitare de crt.un flyback da putere constanta in toata gama dar trebuie fol. dioda de crt. mare si tens. mareo solutie mai economica este cu mai multe iesiri,pe subdomenii Link spre comentariu
moro Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 si totusi la ce ar fi utila o sursa 0-230v in comutatie?la 500w ar da aprox. 2amp.daca ar fi forw. ar da si la 23v tot 2amp. cu aceeasi limitare de crt.un flyback da putere constanta in toata gama dar trebuie fol. dioda de crt. mare si tens. mareo solutie mai economica este cu mai multe iesiri,pe subdomeniiNu mi se pare ceva neobisnuit, tinand cont de modul de functionare al unei surse cu modularea impulsurilor. Practic te joci cu factorul de umplere, insa surse de genu tre sa permita o presetare manuala a factorului de umplere precum si feedback-ul necesar mentinerii tensiunii de alimentare compensand cu un factor de umplere mai mare sau mai mic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum