nordix Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Buna....am un redresor de baterie de masina vechi , rusesc cred si as avea nevoie de o schema de functionare pentru ca "un electronist" si-a bagat pe vremuri mainile in el si a taiat si legat fire in asa fel ca nu mai stii ce e acolo......Daca ma poate ajuta cineva......va rog.......atasez mai jos o poza cu redresorul... Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Aceasta este schema redresorului RESURS-1. Link spre comentariu
nordix Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Multumesc frumos......... Link spre comentariu
nordix Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Puteti va rog sa-mi dati si lista cu valorile pieselor pt ca dupa cum se vede si pe poza.....redresorul nu mai contine decat transformatorul , 2 diode si indicatorul......... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Puteti va rog sa-mi dati si lista cu valorile pieselor pt ca dupa cum se vede si pe poza.....redresorul nu mai contine decat transformatorul , 2 diode si indicatorul.........Valorile componentelor se vad excelent pe schema! Ce-i greu sa le scrii pe hartie....?!Mai jos gasesti iar schema, dar si numarul de spire al trafului si grosimea sarmei.http://img211.imageshack.us/img211/9927/21734276.jpg Link spre comentariu
Vizitator mafteicon Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 salut,am un redresor rusesc primit recent si nu scoate nimic pe iesire 12vcc...ma gandesc sa-l arat unui coleg sa-l verifice...problema e ca l-am lasat la serviciu si nu mai pot testa conectarea unui consumator despre care am citit la voi...am inteles bine ca numai cu un consumator va avea la iesire 12vcc???....multumesc mult Link spre comentariu
danzel67 Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Salut,Mai are cineva schema de la redresorul Resurs 1 ? Pe linkul de mai sus nu mai merge, are o eroare...Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
radusa Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Se gaseste pe net: http://download.qrz.ru/pub/hamradio/sch ... esurs1.jpg Link spre comentariu
danzel67 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Multumesc mult pentru link ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum