Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

redresor rusesc RESURS-1

nordix

Postări Recomandate

Buna....am un redresor de baterie de masina vechi , rusesc cred si as avea nevoie de o schema de functionare pentru ca "un electronist" si-a bagat pe vremuri mainile in el si a taiat si legat fire in asa fel ca nu mai stii ce e acolo......Daca ma poate ajuta cineva......va rog.......atasez mai jos o poza cu redresorul...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nordix

3

• danzel67

2

• yo9hnf

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Puteti va rog sa-mi dati si lista cu valorile pieselor pt ca dupa cum se vede si pe poza.....redresorul nu mai contine decat transformatorul , 2 diode si indicatorul.........

Valorile componentelor se vad excelent pe schema! Ce-i greu sa le scrii pe hartie....?!Mai jos gasesti iar schema, dar si numarul de spire al trafului si grosimea sarmei.http://img211.imageshack.us/img211/9927/21734276.jpg
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator mafteicon

salut,am un redresor rusesc primit recent si nu scoate nimic pe iesire 12vcc...ma gandesc sa-l arat unui coleg sa-l verifice...problema e ca l-am lasat la serviciu si nu mai pot testa conectarea unui consumator despre care am citit la voi...am inteles bine ca numai cu un consumator va avea la iesire 12vcc???....multumesc mult

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări