Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conexiune rom-telecom

cidul

Postări Recomandate

SalutAm 4 pc [desktop ] si un leptop si routerul ,, ipTIME Pro-54G ''[mai am si router adsl ,,D-Link 524-T '' PUS IN BRIDGE [vreau sa-l schimb cu ceva mai performant, ca face figuri, se reseteaza si nu pastreaza setarea..].Care este conexiunea optima, [pentru cele 5pc] ca sa optin performante bune,...fiabilitate viteza...?Inlocuitor pentru , adsl ,,D-Link 524-T '',cu ceva mai nou si mai performant, pana in 500lei .Multumesc anticipat pentru raspunsuri . cidul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cidul

3

• The Stressmaker

1

• kodor2001

1

Top autori în acest subiect

Conexiunea este cea pe care ti-o dau cei de la RT. Daca vrei conexiune mai buna poti sa vorbesti cu cei de la RT sa schimbe conexiunea cu vdsl, asa schimba automat si modemul, vezi ce oferte au sau daca esti in limita a 800 m fir telefonic intre tine si centrala lor. Incearca sa pui un ventilator pe modem, se pare ca problema este incalzirea lui. Daca schimbi modemul trebuie sa faci setarile identice cu a celui vechi altfel nu va functiona sau mai bine ti-l seteaza cei de la RT. Personal ti-as recomanda un linksys WAG54G asa renunti la router. Eu nu am internet de la ei dar, la o configuratie asemanatoare (modem thompson de la ei si router wifi edimax) am intampinat destule probleme cu pierderea conexiunii.

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfat, ma gindeam la,,wrt 54 gl ''sau :Ce parere aveti de ,,Router, Linksys, WAG160N, Wireless-N ADSL2+ Gateway '' vreau sa inlocuiesc pe ,,DSL-524T''de la D-Link '' in Rom-Telecom...Ceva mai bun, pana la 400 lei, pareri despre el ; firmware,stabilitate ,viteza ....cidul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări