Vizitator Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Am gasit pe net doua casetofoane pe tuburi construite ce e drept, mult mai aproape de zilele noastre. In principiu este simplu de construit contine o mecanica de casetofon si un etaj de amplificare audio pe lampi. Eu as fi mers si pe varianta de casetofon stereo deck cu un simplu preamplificator cu ECC-uri, de exemplu, si cu iesire pe casti. Cea de a doua varianta este un casetofon cu inregistrare un pic mai complex. :dans: nbHKfoKRT4o foPqijraelc Player: si schema Recorder: si schema edit kosmin227: Cristiane pune te rog data viitoare linkurile cum trebuie, nu toti au monitoare de 24" si net strong sa vada ditamai rezolutia, cine doreste da click se duce catre poza mai mare, plus ca se deformeaza si layout-ul paginii forumului. Link spre comentariu
suat Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 putea sa faca un circuit si pentru capul de premagnetizare si sa foloseasca un cap de premagnetizare real...nu ala albastru cu magnet Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 putea sa faca un circuit si pentru capul de premagnetizare si sa foloseasca un cap de premagnetizare real...nu ala albastru cu magnetAsta inseamna oscilator de stergere (pe la 80kHz), reglaj curent de premagnetizare, se complica treaba...Magnetofoanele pe lampi care le-am vazut eu aveau un EL84 pe post de oscilator.Bineinteles ca performantele sunt net superioare fata de cazul stergerii cu magnet permanent, solutie de kko. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum