Bogdi16 Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Daca e magnet de 3 kile e posibil :rolleyes:Un hp18S atrage niste pioneze destul de lejer. oricum pericolul e acol si trebuie luat in considerare.. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 mda miam facut si eu un subwoofer si era palul cam tare...mi se indoiau capsele dar, intr-un mdf intra fara nici o grija....see u bafta Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 mdf e mai tare decat pal-ul Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 E na .....eu parca stiam ca e mai moale :(( ahhh thx pt informatie Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 PAL = placi din aschii lemnoaseMDF = PFL = placi din fibre lemnoareacuma intreb si eu pe cei care au experienta destul de mare in construirea incintelor acustice: exista HDF ( hight density fiberboard ) care sa fie superior mdf-ului? pt ca am auzot pe aici pe cineva vprbine de asa ceva.sa se fi referit cumva la plywood ( placaj ) ?multumesc anticipat pentru raspuns Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 HDF este un material mai fin decat mdf-ulun exemplu ar fi parchetul laminat Link spre comentariu
caudiodesign Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 Snake,PFL poate o insemna aceeasi chestie ca MDF,dar nu arata la fel.Din PFL se face spatele dulapului,are cam 3 mm grosime. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 Poate o fi aceeasi chestie dar bineinteles ca eu nu ma refer la acela de 3 mm ci la aclea mult mau gros, de la 16 mm in sus.Deci ar fi mai bun hdf la construit boxe decat mdf ? Link spre comentariu
caudiodesign Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 Foi de HDF nu cred ca se gasesc pe la noi,si chiar daca s-ar gasi cred ca ar fi foarte scumpe.Snake,da-mi te rog un MP daca stii cumva de unde pot sa cumpar PFL gros Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 va pierdeti vremea, raspunsul e simplu:boxe ieftine pt instalatii fixe - PALboxe mai de calitate pt instalatii fixe - MDFBoxe pentru instalatii mobile - OSB sau Plywood (placaj)orice alt material nu se justifica din punct de vedere al performantelor Link spre comentariu
Vizitator zabo alvin Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 HDF nu o sa gasiti. Poate doar la Bucuresti si scump. Tatal meu lucreaza in constructii si nu poate sa-mi faca rost.Daca reusestecineva sa gaseasca la un pret rezonabil sa ma anunte si pe mine. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 Nu ma prea intereseaza sa construiesc acuma boxe, ma intereseaza doar la cultura generala. Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Cel din sus este PAL, dar nu stiu daca cel din jos este MDF sau altceva. Vreo idee? Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Cel de jos este plywood ( = placaj ) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 cel de jos pare sa fie TEGO, un fel de placaj pentru cofraje in constructii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum