Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Izolare boxe la interior !!!

Vizitator ronix4000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

13

• radue

8

• dividivus

6

• Extasy2525

4

PAL = placi din aschii lemnoaseMDF = PFL = placi din fibre lemnoareacuma intreb si eu pe cei care au experienta destul de mare in construirea incintelor acustice: exista HDF ( hight density fiberboard ) care sa fie superior mdf-ului? pt ca am auzot pe aici pe cineva vprbine de asa ceva.sa se fi referit cumva la plywood ( placaj ) ?multumesc anticipat pentru raspuns

Link spre comentariu

va pierdeti vremea, raspunsul e simplu:boxe ieftine pt instalatii fixe - PALboxe mai de calitate pt instalatii fixe - MDFBoxe pentru instalatii mobile - OSB sau Plywood (placaj)orice alt material nu se justifica din punct de vedere al performantelor

Link spre comentariu
Vizitator zabo alvin

HDF nu o sa gasiti. Poate doar la Bucuresti si scump. Tatal meu lucreaza in constructii si nu poate sa-mi faca rost.Daca reusestecineva sa gaseasca la un pret rezonabil sa ma anunte si pe mine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări