Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Izolare boxe la interior !!!

Vizitator ronix4000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

13

• radue

8

• dividivus

6

• Extasy2525

4

pioneze

Nu ma asteptam din partea ta sa dai aceasta indicatie. :toimonster: Ce se intampla daca din cauza vibratiilor se va desprinde o pioneza si va intra in partile mobile ale difuzorului ????
am folosit metoda asta o singura data, si sa stii ca pionezele alea nu ies afara asa usor cum crezi.vorbesc de pioneze de calitate, nu porcariile alea de tabla indoita care se gasesc in comert ieftine. :axe:
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

ca pionezele intra usor in pal :smt003 . oricum, cred ca Nexus se refera la cele care se folosesc mai mult la fixarea tapiteriei. scumpe, de altfel.am lipit burete si cu prenadez, si cu silicon (cand mi s-a terminat prenadezul :yawinkle: )

Link spre comentariu

Nexux nu ma refeream la capsatorul ala care capsezi tu foi.......exista capsator special cu capse care intra in pal ..depinde de pal cat de moale e si in mdf nu mai zic......fa o tura pe la magazin si achizitioneaza unu e foarte bun am acasa si nu e scump e in jur de 200 de mii....e folositor....si pt capsarea vatelinei in boxe nu cu pioneze ca nu mai suntem pe vremea lu ceausescu :) :) :)

Link spre comentariu

stiu la care te referiam incercat acum vreo 2 ani asa ceva, dar se pare ca am dat peste unul mai prost, pentru ca nu am reusit sa bag capsele in PAL de nici o culoare :snakeman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări