radue Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Plasa si holtzsuruburi :rolleyes: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 pionezeNu ma asteptam din partea ta sa dai aceasta indicatie. :toimonster: Ce se intampla daca din cauza vibratiilor se va desprinde o pioneza si va intra in partile mobile ale difuzorului ????am folosit metoda asta o singura data, si sa stii ca pionezele alea nu ies afara asa usor cum crezi.vorbesc de pioneze de calitate, nu porcariile alea de tabla indoita care se gasesc in comert ieftine. :axe: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Sunt de acord cu Nexus ! Pionezele sunt f bune pt asa ceva.....dar cum a spus si el! Cele de calitate!Dar exista si riscul de a cadea cate una dak nu sunt bine prinse. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 pai de aceea un om f destept a inventat ciocanul :finga: Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 nu vi se pare totusi mult mai normal cu PRENADEZ ??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 ba da, dar solutia asta era trecuta deja :yawinkle: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Daca iti cumperi un capsator si capse pt lemn e mult mai sigura treaba. Se prinde bine si nici nu ai probleme la desprindere....mi se pare o idee buna si sigura....bafta Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 baga tu capse in PAL sau MDF si mai vorbim :supz: Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 sunt capsatoare care baga capse si il pal fara probleme.. am vazut prinsa vatelina sau ce era, cu capse ......deci se poate.... Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 ca pionezele intra usor in pal :smt003 . oricum, cred ca Nexus se refera la cele care se folosesc mai mult la fixarea tapiteriei. scumpe, de altfel.am lipit burete si cu prenadez, si cu silicon (cand mi s-a terminat prenadezul :yawinkle: ) Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Nexux nu ma refeream la capsatorul ala care capsezi tu foi.......exista capsator special cu capse care intra in pal ..depinde de pal cat de moale e si in mdf nu mai zic......fa o tura pe la magazin si achizitioneaza unu e foarte bun am acasa si nu e scump e in jur de 200 de mii....e folositor....si pt capsarea vatelinei in boxe nu cu pioneze ca nu mai suntem pe vremea lu ceausescu :) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 stiu la care te referiam incercat acum vreo 2 ani asa ceva, dar se pare ca am dat peste unul mai prost, pentru ca nu am reusit sa bag capsele in PAL de nici o culoare :snakeman: Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 poate fi atrasa de magnet si in zona spiderului :rock:Auzi............................................ sa fie atrase de magnet. Ha ha ha haBuna gluma :smt005 Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Scuza-ma credeam ca e o gluma :finga: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Daca e magnet de 3 kile e posibil :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum