Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia E51

mad79

Postări Recomandate

Salutari, am constatat ca o problema importanta aparuta cu timpul la nokia e51 este difuzorul care nu mai finctioneaza in parametrii, nu se mai aude bine, am tot cautat prin brasov un service GSM care sa imi vanda difuzoare si nu am gasit, doar in bucuresti si tinand cont ca e 5 lei/buc adaugat taxe de impachetare si transport ajunge destul de scump.Stie careva un magazin de piese gsm in brasov unde a-si putea gasi?.O operatiune de schimbare a difuzorului nu stiu cat este dar nu vreau sa dau banii pe ceva care il pot face chiar eu.Mai am o problema cu blocarea in retea, am vazut ca exista fel si fel de coduri de deblocare, a incercat cineva, functioneaza?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

2

• djdansmart

1

• mad79

1

Daca il poti face tu..care e problema atunci? Comanda-ti difuzor si schimba-l..! Aaa..nu iti convine pretul..pai si daca iti vinde vreun service asa ceva..tot cu 25-30 lei ti-l da :nebun: Legat de decodare..nu il poti face free prin cod de retea! Iar "tot felul de coduri" de care zici tu..sunt pe vechile nokia!

Link spre comentariu

Salutari, am constatat ca o problema importanta aparuta cu timpul la nokia e51 este difuzorul care nu mai finctioneaza in parametrii, nu se mai aude bine, am tot cautat prin brasov un service GSM care sa imi vanda difuzoare si nu am gasit, doar in bucuresti si tinand cont ca e 5 lei/buc adaugat taxe de impachetare si transport ajunge destul de scump.Stie careva un magazin de piese gsm in brasov unde a-si putea gasi?.O operatiune de schimbare a difuzorului nu stiu cat este dar nu vreau sa dau banii pe ceva care il pot face chiar eu.Mai am o problema cu blocarea in retea, am vazut ca exista fel si fel de coduri de deblocare, a incercat cineva, functioneaza?

Pacat ca le-am aruncat, aveam 5 bucati casca e51 noi noute cumparate de la firma "nu conteaza" ca fiind originale cu 8 lei bucata, si se auzeau ffff incet....ti le faceam cadou. Daca vrei o casca de calitate care sa se auda normal ca volum(asta in caz ca nu are telefonul ceva....spun asta deoarece aceste telefoane au probleme pe ramura asta) te costa 30 de lei, iar daca vrei si montat este 45 lei.Daca te hotarasti spune si iti las un nr de telefon sau o adesa de contact . Iar in ce priveste decodatul ....ti-a explicat colegul .... se poate si cu softuri free dar te sfatuiesc sa stai relax. Vei plati cel putin dublu costul reparatiei(fata de cel ptr decodare) dupa o incercare esuata de deblocare.Have a nice day.
Link spre comentariu
Vizitator nspro

Salut! Problema nu e casca in sine daca se aude clar dar incet, daca se aude asa e de la carcasa care are la casca o protectie pentru a nu patrunde mizerie, incearca sa curati zona aia cu ceva dar sa nu apesi prea tare. Daca nu te descurci te ajut cu placere. Spor la lucru

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

la E51 e defect tipic casca , ea nu pateste nimic dar se infunda sita cu mizerii , se curata cu un ac subtire zgariind efectiv perpendicular sita(usor, e textila si se rupe) , dupa care o periuta de dinti, suflat putin si gata . in unul din capete e o gaurica mica sub sita ai grija sa nu scapi acul acolo ca se duce direct in difuzor. daca nu zornaie sau zibreaza casca nu e defecta , e doar mizerie

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator danielx

Salut !Am si eu o nelamurire legata de curatirea sitei :cry: pt prima data am desfacut carcasa ;vad ca trebuie scoasa mai intai sticla care are niste cleme...Va rog sa ma ajutati ca nu ma descurc Am lasat pana in ultima clipa si abia daca se mai aude in difuzor persoana care vb.Multumesc ! - Un an nou fericit !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

nu te apuca sa scoti geamul, risti sa-l fisurezi, ti-am zis cu un ac subtire zgarii perpendicular usor sita. daca este impregnata deja trebuie spalata, de obicei se depune mizerie pe ea, dar daca intra in tesatura, o periuta de dinti si alcool izopropilic sau spirt(ai grija sa nu ajunga spirt in telefon). scoti fata la telefon, si cu periuta imbibata cu alcool te apuci de frecat pe ambele parti, din nou precizez : USOR , altfel vei strica sita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări