Vizitator XeNoN Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 am un sony gt20 si intr'o zi am dat gauri in "radiatorul" din spate si dupa asta nu se mai aude nimic decat un harait ( si pe radio si pe cd lafel , nu conteaza cat de tare sau cat de incet e dat , daca trec de 0 se aude harait )nu am gaurit tda'u sau alte piese , acolo nu era nimic prinsstiti oare ce a patit?multumesc Link spre comentariu
djdansmart Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Ceva sigur ai gaurit..daca zici ca inainte mergea si dupa gaurire iti face asa! Sau poate a intrat niste span inauntru si face vreun scurt intre pini/piese! Verifica daca la intrarea finalului audio ai semnal corect! Link spre comentariu
Vizitator XeNoN Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 de gaurit nu am gaurit nimic sigur Link spre comentariu
Vizitator rim-garage Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Salut, daca vrei putin ajutor, se poate repara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum