Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema PCB stk 4362

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Tinind cont ca pinii integratului sint dispusi pe o singura linie, este foarte usor de desenat acel cablaj. Ia o foaie de hirtie cu patratele si un creion... deseneaz-o. Este un exercitiu simplu si util din care ai numai de invatat. Sa copieze, pot si maimutele dar ele nu vor sa invete electronica...

Link spre comentariu

il fac eu daca doreste .. doar ca nu e loc de vanzarii si servicii aici.. deci.. poti sa realizezi acel circuit cu creionul cu vopsea pe placa direct , sau poti sa-l faci cu un soft adecvat si pe urma cauti la diy metode de realizat PCB si sigur te descurci tu , ca doar de aia esti pe elforum , ca iti place elctronica.. apropos , pretul meu e minim 100ron .. scuzati offtopicul din urma :rade:

Link spre comentariu

Am realizat acest amplificator , ce sa zic merge bine in general ce ma supara putin la el este faptul ca parca are prea multe frecvente inalte si bass cam deloc si am modificat prin placa de sunet si nimic am facut intocmai schema de pe net dar merge pentru camera e bun. Multumesc mult celor ce m-au ajutat. Inca o intrebare si scuze ca postez aici, am pierdut o telecomanda a unui televizor si am alta la indemana nu merge la acest tv dar functioneaza la altul, o pot modifica in vreun fel sa poata merge la tv care as vrea eu?

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

http://savuf.sunphoto.ro/stk_4362

Am facut un amplificator cu acest integtat,stk 4362,de fapt am decupat partea audio dintr-un tv Sony,am pus alimentare 32 V,filtrata cu un condensator de 2200uF si l-am montat intr-o carcasa de receiver satelit.Sunt surprins cat de bine merge, pe difuzoare de 4W,8 ohmi,fara distorsiuni,fara zgomot de fond,cu semnal de la receiver satelit pe mufele RCA,se aude foarte bine,cred ca scoate mai mult pana la 10W,dar nu am boxe(difuzoare) mai mari,te scoate afara din camera la maxim.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări