Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung J700v

Vizitator Pissycutz

Postări Recomandate

Vizitator Pissycutz

Buna! Am un telefon Samsung J700 la care i-am cumparat recent o baterie noua,originala pentru ca cealalta nu ma mai tinea deloc.Am tinut telefonul la incarcat, inchis 12 ore. Prima zi cand l-am folosit, bateria a tinut aproximativ 6 ore. Ar putea fi telefonul de vina, sa aiba o defectiune din cauza careia se strica bateria?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

3

• Kytan666

1

• joeoancea

1

Nu are nimic bateria. Este de la telefon. Ai un consum pe undeva. Functioneaza normal in rest? In primul rand trebuie examinat vizual daca ai oxid pe placa, este albicios ,ca o sare( a fost scapat in apa cumva ?). Verifica daca se descarca bateria si cu el oprit. Masoara rezistenta dintre bornele + si - de la conectorul de baterie si posteaza valoarea.

Link spre comentariu
Vizitator Pissycutz

In rest functioneaza normal telefonul.Nu a fost scapat in apa.Incerc in seara asta sa vad daca se descarca daca il tin inchis.Nu stiu cum se masoara rezistenta...nu ma princep.In orice caz, crezi ca mai are vreo sansa? S-ar putea repara daca l-as duce la service?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am mai gasit PA cu consum la samsung, dar poate fi si de la un banal condensator care prezinta rezistenta intre armaturi. trebuie verificata fiecare bara de tensiune in parte, masurata rez fata de masa pt a aproxima cam unde ar fi consumul. nu a precizat daca se consuma acumulatorul cu tel inchis.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări