Vizitator Pissycutz Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Buna! Am un telefon Samsung J700 la care i-am cumparat recent o baterie noua,originala pentru ca cealalta nu ma mai tinea deloc.Am tinut telefonul la incarcat, inchis 12 ore. Prima zi cand l-am folosit, bateria a tinut aproximativ 6 ore. Ar putea fi telefonul de vina, sa aiba o defectiune din cauza careia se strica bateria? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Nu are nimic bateria. Este de la telefon. Ai un consum pe undeva. Functioneaza normal in rest? In primul rand trebuie examinat vizual daca ai oxid pe placa, este albicios ,ca o sare( a fost scapat in apa cumva ?). Verifica daca se descarca bateria si cu el oprit. Masoara rezistenta dintre bornele + si - de la conectorul de baterie si posteaza valoarea. Link spre comentariu
Vizitator Pissycutz Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 In rest functioneaza normal telefonul.Nu a fost scapat in apa.Incerc in seara asta sa vad daca se descarca daca il tin inchis.Nu stiu cum se masoara rezistenta...nu ma princep.In orice caz, crezi ca mai are vreo sansa? S-ar putea repara daca l-as duce la service? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 da, mai bine mergi cu el la service. Link spre comentariu
Vizitator Pissycutz Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Am fost cu el la service, mi l-a curatat , a zis ca nu a gasit urme de lichid in el, si ca nu stie ce are. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 daca nu a masurat consumul de curent nu are cum sa stie ce are . Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 am mai gasit PA cu consum la samsung, dar poate fi si de la un banal condensator care prezinta rezistenta intre armaturi. trebuie verificata fiecare bara de tensiune in parte, masurata rez fata de masa pt a aproxima cam unde ar fi consumul. nu a precizat daca se consuma acumulatorul cu tel inchis. Link spre comentariu
joeoancea Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 depinde la ce service ai fost... La modelul asta de tel, la v, a fost o problema de sw pe vodafone cu anumite cartele, telefonul consuma 20mA, incearca o resoftare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum