Terry34 Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Daca utilizam o tensiune mai mare anodica sa zicem 400V si trafuri cu sectiune de minim 20cm...tot industriale..tot pt 12V in secundar...merita sa incerc? Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Si m-am apucat din nou.Am gasit doua trafuri care par a functiona foarte bine pe iesire.Mai jos e un pcc88 in actiune,putere de iesire mare pt.32ohmi.Traful de alimentare e de 2x12v(17in gol).Astfel folosesc un dublor de tensiune .La iesire am 80v.Filamentele in cc. Imi iau toate lampile la puricat,sa vad care... Link spre comentariu
Terry34 Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 baga un pl500 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Baga si un ECC81, am incercat eu mai demult un stereo SE -experiment cu aceasta lampa, in configuratie SE cu catod nedecuplat si mergea traznet cu casti de 32! Bineinteles trafurile le-am modificat pt o adaptare corecta dar proveneau din recuperari si nu erau executate ca la carte, asa ca mini-ampliful l-am demontat chiar daca suna bine urechiometric.Alimentarea era la 100V. Link spre comentariu
Terry34 Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 si ca design pentru toate amplificatoarele pe tuburi, cine doreste poate pune toate trafurile in carcasa , ascunse acolo si tuburile...pana apare semnalul audio pe iesire....sa iasa din carcasa , pe baza de lift, usor...spectaculos... :nas:nush...e doar o idee de-a mea Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 ..Mai jos un pl 84 legat foarte simplu in otl Rezistenta din G2 la 2,7k.In catod 220ohmi cu 4,6v cadere pe ea.Eu am legat in 16 ohmi castile.In 32 e de poveste deja..O sa dezvolt ideea.. Si cum apare hibridul.. Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Pt. ca era cam mica puterea de iesire pt. gustul meu,m-am intors la traf Si in continuare,tot pcc8,lampa pe care am decis ca trebuie sa o intorc pe toate fetele Si hybridul se dezvolta,a primit o sursa de ccs in anod .. Nu pot spune de ce e capabil acum micutul traf (1W) .Inca dezvolt.Tensiunea anodica ramane la 70v pt.siguranta mea personala.Parca nu scutura asa tare.. Si cu un pic de reactie... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Daca utilizam o tensiune mai mare anodica sa zicem 400V si trafuri cu sectiune de minim 20cm...tot industriale..tot pt 12V in secundar...merita sa incerc? Am gasit ceva insa la 300V, un Push-Pull cu PL504; sunt toate detaliile constructive pentru transformatoare si alte indicatii pretioase CLICK AICI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum