Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aoleuuuuu ..... difuzorele astea ...

Vizitator alex77

Postări Recomandate

Vizitator alex77

Am intrat acum 4-5 zile pe forum pt. ca aveam niste boxe Unitra de 140 W (de vre-o 70l) cu membrana arsa ..... Recunosc ca nu ma pricep si am cerut sfatul. Dupa ce mi-au fost recomandate diferite difuzoare, am ajuns la un rezultat final (Paudio E-12 sau Selenium, la bass)- mai sus nu merita din cauza incintelor. Din pacate, pe aici, se pare ca nu sunt pe stoc momentan. Doar la DJ DNA. Acum, asteptand lista, caracteristicile si niste telefoane de la DJ DNA si neavand inca nici o solutie pt. difuzoarele de medii, m-am dus prin oras sa vad ce se gaseste la magazine .... Vatra Luminoasa, Boss, etc .... Aoleu .... Nu stiam ca este asa lipsa de difuzoare pe piata. Oricum, difuzoare de medii nu are nimeni (decat cateva modele amarate -si alea asa, ca sa fie) iar cele de bass sunt f. slabe (+ ca sunt lurat lucrate). Nu mai vorbesc ca cei care vand difuzoare ai zice ca se ocupa de becuri si aprozar .... nu stiu nici un fel de detalii/caracteristici sau indicatii tehnice (din pacate este valabil cam peste tot in magazine). Concluzia este ca daca vrei niste difuzoare si un sfat de calitate, aici este singurul loc unde gasesti (chiar daca scos cu clestele). Aaaaaa, iar difuzoarele Kon exista doar pe site. La magazin au cateva modele comune iar stocul este zero. Acum nu am ce sa mai fac decat sa astept sa-mi trimita DJ DNA lista promisa si sa sper ca voi gasii si niste difuzoare de medii pe acolo.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• cristimm

1

Top autori în acest subiect

Vizitator alex77

eminence au ceva de 6", nu stiu daca se potrivesc gaurile de fixare.si din pacate sunt mult mai scumpe ca SAL

Azi ma duc la Vasile sa vad niste boxe. Ceva cu V... Visaton sau ceva de genul asta .... Si nici alea nu sunt chiar ieftine fata de Sal .... care oricum nu sunt de loc. Asa ca vb degeaba despre Sal sau Kon.Eminence unde gasesc?
Link spre comentariu
Vizitator alex77

Eminence la magazinul muzica

Da. Asa este doar ca nu au difuzoare de 16 cm. De loc. Minim 8". Iar preturile sunt destul de sus. Avantajul mare a fgost ca am gasit pe cineva care importa difuzoare de Unitra. Si cred ca o sa iau mediile de la el (daca aduce - ca zicea ca nu a mai primit de vre-o luna). In sfarsit. Mai speram ...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări