Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru digital DT-838

Vizitator mib404

Postări Recomandate

Vizitator mecanicles

Problema cu indicatia eronata la DCV a aparut si la mine insa...eu l-am cam chinuit..in sensul ca prima data am masurat la un acumulator de 7Ah voltajul si el era dat din greseala pe borna cu 10A si s-a topit un cablaj in el.. :ras: caci urma de fuzibila are...chiar si notatia prezenta insa ca parte fizica..au omis sa il doteze :rade: Dupa ce am inlocuit traseul am reusit sa il trezesc.. dar a 2-a oara am imprins testerul mai puternit si s-a dezlipit soclu de pe placa.. dupa ce iar chinuiala cu demontatul si stransul LCD ului care arata numai dracovenii daca nu e strans cum trebuie i-am lipit soclu...si...din nou traieste. Dupa aia...am masurat la un convertor artizanal facut de mine ..12 V .. ajunsesem pe la 70 v la o frecventa de aprox 100 khz si pentru ca nu am gasit diode rapide ..am masurat cu aparatu pus pe AC ...iar dupa asta imi face figura cu afisajul la DCV 0.20 si pe 2000K nu arata cifra 1 ci se opreste undeva pe la *666 .. cred ca e posedat.. :speriat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• Spitfire

1

• sorinpavel

1

• TESSLA

1

Top autori în acest subiect

Eu am aparatul, de cand au aparut prima data, si merge perfect. I-am ars de vre-o doua ori integratul, odata la un TV, si a doua oara la bobina de inductie, din greseala, a furat tensiunea inalta ( integrat ICL7106), dar i-am pus soclu si-l schimb usor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări