Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare sirena paradox

Vizitator unikooleon2006

Postări Recomandate

Vizitator unikooleon2006

Am si eu o sirena de la o alarma paradox si nu stiu cum sa ii fac legaturile astfel in cat sa o folosesc doar ca sirena.

Robeert: unit mesaje.

P.S. V-am rugat sa nu mai postati consecutiv. Asteptati sa vi se raspunda. Nu mai spun de treaba cu deschisul a mai multor topice cu acelasi subiect. Data viitoare sterg topicul fara sa ma mai uit.

Multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• valica

1

Top autori în acest subiect

Vizitator unikooleon2006

Stiu ca trebuie folosit un conductor izolat ms pt sfat uite aici o poca cu placutza poate asa ma poti ajuta cu ceva.Asa am luat_o de la cineva nu ca am fost eu lenes , acolo era conectat un intrerupator care venea pe capacul sirenei.

Link spre comentariu

:aut: Nu mai posta la foc automat! Timp de 60 de minute dupa efectuarea postarii, iti poti edita mesajul cu ajutorul butonului modifica situat in dreapta-jos a postarii respective.

Asta este un forum si nimeni nu este obligat sa-ti raspunda imediat dupa ce ai postat! Ai rabdare pina cineva, care cunoaste raspunsul la intrebarile tale, va dori sa-ti raspunda!

Succes si citeste regulamentul forumului viewtopic.php?f=36&t=2390

Link spre comentariu

Daca nu o folosesti la o centrala de alarma o poti folosi in felul urmator : Conectezi + 12v la +DC, - la masa, in poza vad ca activarea sirenei este setat pe + deci daca vei face un strap intre +DC si borna START sirena se va activa. Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări