Vizitator unikooleon2006 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Am si eu o sirena de la o alarma paradox si nu stiu cum sa ii fac legaturile astfel in cat sa o folosesc doar ca sirena. Robeert: unit mesaje. P.S. V-am rugat sa nu mai postati consecutiv. Asteptati sa vi se raspunda. Nu mai spun de treaba cu deschisul a mai multor topice cu acelasi subiect. Data viitoare sterg topicul fara sa ma mai uit. Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 nu stiu cum sa ii fac legaturileIncearca sa folosesti conductor izolat. Link spre comentariu
Vizitator adelinn Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 firele portocalii de ce-s taiate? Link spre comentariu
Vizitator unikooleon2006 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Stiu ca trebuie folosit un conductor izolat ms pt sfat uite aici o poca cu placutza poate asa ma poti ajuta cu ceva.Asa am luat_o de la cineva nu ca am fost eu lenes , acolo era conectat un intrerupator care venea pe capacul sirenei. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Nu mai posta la foc automat! Timp de 60 de minute dupa efectuarea postarii, iti poti edita mesajul cu ajutorul butonului modifica situat in dreapta-jos a postarii respective. Asta este un forum si nimeni nu este obligat sa-ti raspunda imediat dupa ce ai postat! Ai rabdare pina cineva, care cunoaste raspunsul la intrebarile tale, va dori sa-ti raspunda! Succes si citeste regulamentul forumului viewtopic.php?f=36&t=2390 Link spre comentariu
valica Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Daca nu o folosesti la o centrala de alarma o poti folosi in felul urmator : Conectezi + 12v la +DC, - la masa, in poza vad ca activarea sirenei este setat pe + deci daca vei face un strap intre +DC si borna START sirena se va activa. Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum