Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alinco DR-135

Vizitator fanradio8

Postări Recomandate

Vizitator fanradio8

Buna ziua.As dori niste explicatii detaliate privind exploatarea statiei DR-135.Programarea se face doar prin PC?Sau se poate face din butoanele statiei?Daca a fost programata in prealabil prin PC se poate lucra cu ea,reconfigurand-o din butoanele statiei?Multumesc tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xubi

3

• costelusss

2

• YO9IBC

1

Top autori în acest subiect

Statia se poate programa si din butoane si din PC. Numai ca din PC se poate bloca posibilitatea programarii din butoane. Deci daca nu poti din butoane, trebuie neaparat citita cu PC, deblocata posibilitatea programarii din butoane si abia pe urma poti programa fara PC.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Am primit  o statie in situatia descrisa mai sus. A fost folosita la taxi. Am incercat  resetarea  cu FUNC si Power apasate simultan... se opreste si atat. Are setate doua doar canale Am CHIRP sub linux dar statia, probabil a fost setata cu programul vechi  sub DOS. Pot sa-i fac ceva pt a o aduce la setarile de fabrica?eventual o schema de cablu? Multumesc,

Gelu/YO5CRR 

Editat de xubi
Link spre comentariu

Costel, 

multumesc,  am pe linux un simulator de DOS deci ar fi posibil sa rulez un .exe problema este de unde iau programul.  Tnx pt link. 

Editat de xubi
Link spre comentariu

l-am gasit in alta parte cautand cu DR135.exe , pe site-ul rusesc nu am stiut sa-l caut desi gasisem acolo ieri si schema si ceva manual pt service si de utilizare a programului.Multumesc, sper sa ma descurc

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări