Vizitator fanradio8 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Buna ziua.As dori niste explicatii detaliate privind exploatarea statiei DR-135.Programarea se face doar prin PC?Sau se poate face din butoanele statiei?Daca a fost programata in prealabil prin PC se poate lucra cu ea,reconfigurand-o din butoanele statiei?Multumesc tuturor. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Statia se poate programa si din butoane si din PC. Numai ca din PC se poate bloca posibilitatea programarii din butoane. Deci daca nu poti din butoane, trebuie neaparat citita cu PC, deblocata posibilitatea programarii din butoane si abia pe urma poti programa fara PC. Link spre comentariu
xubi Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 (editat) Am primit o statie in situatia descrisa mai sus. A fost folosita la taxi. Am incercat resetarea cu FUNC si Power apasate simultan... se opreste si atat. Are setate doua doar canale Am CHIRP sub linux dar statia, probabil a fost setata cu programul vechi sub DOS. Pot sa-i fac ceva pt a o aduce la setarile de fabrica?eventual o schema de cablu? Multumesc, Gelu/YO5CRR Editat Aprilie 23, 2015 de xubi Link spre comentariu
costelusss Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Salut, pentru programare merge si cu win xp ( cel putin la mine a mers) cu softul cel vechi iar programatorul este foarte simplu are 3 tranzistori (este pe port serial).Schema se gaseste pe net : http://www.qsl.net/y/yo4tnv//Transceivers/Alinco%20DR-135/interface.jpg Link spre comentariu
xubi Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Costel, multumesc, am pe linux un simulator de DOS deci ar fi posibil sa rulez un .exe problema este de unde iau programul. Tnx pt link. Editat Aprilie 24, 2015 de xubi Link spre comentariu
costelusss Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Tot de pe net, www. cqham .ru Link spre comentariu
xubi Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 l-am gasit in alta parte cautand cu DR135.exe , pe site-ul rusesc nu am stiut sa-l caut desi gasisem acolo ieri si schema si ceva manual pt service si de utilizare a programului.Multumesc, sper sa ma descurc Link spre comentariu
Vizitator costel632 Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 incearca si www.manualslib.com tradus in limba Romana unde gasesc softul pentru alinco dr135 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum