Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Vortex VTVN21K1

mapo13

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mapo13

4

• radu ionel

3

• geoky

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

O sa pun o foto in curand ca sa vedeti cum se manifesta defectul meu - destul de ciudat zic eu...poate ma ajutati voi cu vreo idee !Incerc sa ma explic : pe imagine am un " fel de zgomot" l-as numi eu.Mai precis imaginea este parca manjita - in special nivelul de alb - apare cu niste dungi inspre partea dreapta ca si cum imaginea ar lasa " dire" dar doar la conturul de alb .....hmmm nu stiu daca resusesc sa ma fac intales ....Cu foto cred ca o sa va dati mai bine seama despre ce este vorba !Ceva de genul C.A.A fara control, ..adica imaginea parca este excesiv de contrastata si prin consecinta apar la nivelele de alb aceste " dire " pe imagine .Mentionez ca am schimbat TUNER-ul avandu-l in atelier de pe un alt sasiu dar problema persista !Vroiam sa intru si in meniul de service sa vad daca acolo nu gasesc ceva...mai interesant !Poate la urma urmei este nevoie de a rescrie memoria ...o fi sarit vreun parametru de control din ceva registru ....Ce ziceti ?Stima

Link spre comentariu

Mai colega...nu se vede nimic ....dar este asa de greu sa citesti componenta sasiului???...integratele alea negre!!!...in special ala mai mare...altfel s-ar putea sa primesti info cind o zbura porcu' si nu este departe... ignatul!...

Link spre comentariu

O sa pun o foto in curand ca sa vedeti cum se manifesta defectul meu - destul de ciudat zic eu...poate ma ajutati voi cu vreo idee !Incerc sa ma explic : pe imagine am un " fel de zgomot" l-as numi eu.Mai precis imaginea este parca manjita - in special nivelul de alb - apare cu niste dungi inspre partea dreapta ca si cum imaginea ar lasa " dire" dar doar la conturul de alb .....hmmm nu stiu daca resusesc sa ma fac intales ....Cu foto cred ca o sa va dati mai bine seama despre ce este vorba !Ceva de genul C.A.A fara control, ..adica imaginea parca este excesiv de contrastata si prin consecinta apar la nivelele de alb aceste " dire " pe imagine .Mentionez ca am schimbat TUNER-ul avandu-l in atelier de pe un alt sasiu dar problema persista !Vroiam sa intru si in meniul de service sa vad daca acolo nu gasesc ceva...mai interesant !Poate la urma urmei este nevoie de a rescrie memoria ...o fi sarit vreun parametru de control din ceva registru ....Ce ziceti ?Stima

Nu cumva sa fie Vortex din ala la care se duce driverul linii si sa apara de acolo problema(sa aiba ceva spire in scurt).180V este ok?Bobina de CAF are? poate trebuie reglata usor.
Link spre comentariu

Dle Dan,vedeti si dvs,daca omul asta nu vrea(tine secret) sa ne spuna cu ce este echipat ,tragem de el ca de un ciine mort......degeaba ne dam noi cu parerea,vorbim singuri ...a postat subiectul si o fi plecat in Afganistan...il mai tinem putin,poate se trezest, si-l propunem ptr. OFF topic.,forumul acesta s-a umplut numai cu gunoaie

Link spre comentariu

Ionele ...nu mai fi asa de acid cu mine ....pe Ignat l-am taiat acum doua zile ...a iesit un carnatz din el de-ti curg balele...Acum lasand gluma ...va multumesc tuturor ca a-ti sarit sa ma ajutati , intr-adevar am reusit sa reglez o bobina din modulul de video frecventa si totul s-a restabilit asa cum trebuie , am in schimb mari dubii ca va tina mult ...este un TV foarte prost si ieftin construit ...se vede de cand il desfaci..... stiti si voi foarte bine de ce produse suntem invadati !!!Scuze pentru deranjul creat cu intarzaierea mea de a pune amanuntele despre sasiu ....Va salut cu respect .

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator tony cj

Buna tuturor. Am si eu un necaz cu un televizor acelasi tip(vortex vtvn21k1), in sensul ca nu memoreaza canalele.Aveti vreo idee cum se poate rezolva?este echipat cu procesor µP TDA11126H1/N2/3.stie cineva si cum se poate intra in meniul service?multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator tony cj

multumesc pentru ajutor, a inceput sa functioneze fara sa-i fac nimic:D. cel mai probabil are traseul fisurat pe tensiunea aia de 5V sau lipitura rece la stabilizatorul de 5V. i-am refacut lipiturile pentru mai multa siguranta ,iar acum merge perfect.n-am reusit sa intru in meniul service cu codul ala si nu gasesc nici o tasta ascunsa. se pare ca au ascuns-o foarte bine :)). oricum...problema e rezolvata acum si nu mai e necesar.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Buna tuturor,

M-a sunat un client sa-mi ceara o telecomanda pentru acest Vortex VTVN21K1, si un prieten mi-a spus de KKY-267, sau poate mai este si  alta, mai usor de gasit. Este cineva pe aici care sa ma ajute ? Multumesc.

Link spre comentariu

Buna tuturor,

M-a sunat un client sa-mi ceara o telecomanda pentru acest Vortex VTVN21K1, si un prieten mi-a spus de KKY-267, sau poate mai este si  alta, mai usor de gasit. Este cineva pe aici care sa ma ajute ? Multumesc.

Eu unul cred ca ar mai merge si  telecomanda IR145.

Dar oricum mai asteptam si alte raspunsuri de la alti useri... :reytre 

O zi superba va doresc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări