Vizitator Meemeex2510 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Salut! sunt nou pe aici. Am si eu o mica`mare problema :P :cry: Am un DVD player pe masina JVC KD-AV1 exad Si din pacate displayul este spart.asa am cumparat masina.dvd -ul functioneaza absolut tot la el. As fi interesat dak se gaseste sa cumpar separat display pt el sau fatza cu totul? Din pacate caut pe net de 1 luna si nu gasesc nici fatza nici display..:( Ma poate ajuta cineva cum si unde gasesc un display? in cel mai rau caz fata si cam la ce pret! :( Fac cinste! Link spre comentariu
Vizitator Meemeex2510 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 :cry: chiar nu ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Esti nou pe forum, asa ca-ti spun bine ai venit! Pentru inceput, este bine sa citesti regulamentul viewtopic.php?f=36&t=2390 si atunci cind initiezi un topic nou, sa alegi cu atentie in ce sectiune a forumului postezi.Daca vrei sa depanezi un aparat, intreaba aici viewforum.php?f=17 iar daca vrei sa cumperi o anumita componenta, posteaza aici viewforum.php?f=60La postare foloseste limba romana, scrisa corect gramatical (vezi regulamentul) sa inteleaga toata lumea ce vrei de fapt.Acesta este un forum si nu este nimeni obligat sa-ti raspunda imdiat ce ai postat! Asteapta sa-ti raspunda cineva care cunoaste raspunsul la intrebare.Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum