Vizitator Scurtcircuit Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Buna seara.As dori sa realizez o usa de apartament cu inchidere automa.Automatizarea care as dori eu sa o realizez este urmatoarea:-usa sa se inchida din cheie prin apasarea unui buton-sa se deschida numai atunci cand esti la o distanta de 1-2 m fara sa apesi pe nici un buton,sa se deschida prin autentificarea cheiei(ceva genul interfonului cand dai cheia prin fata numai ca in acest caz usa sa se deschida chiar daca ai cheia in buzunar)Daca se poate realiza asa ceva va rog sa ma ajutati.Nu conteaza ce costuri ar fi. Link spre comentariu
Depanatorul Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Nu fac reclama, dar la Conex-electronic gasesti kit-uri care le poti adapta pantru o incuietoare electronica cu zavor electronic (sau cu telecomanda) formand numai un cod de 4-5 cifre.Apoi, tot in colectia Conex-electronic sunt diverse scheme adaptabile.Pentru mai multe lasa mesaj pe e-mail: iulian_acadSucces! Buna seara.As dori sa realizez o usa de apartament cu inchidere automa.Automatizarea care as dori eu sa o realizez este urmatoarea:-usa sa se inchida din cheie prin apasarea unui buton-sa se deschida numai atunci cand esti la o distanta de 1-2 m fara sa apesi pe nici un buton,sa se deschida prin autentificarea cheiei(ceva genul interfonului cand dai cheia prin fata numai ca in acest caz usa sa se deschida chiar daca ai cheia in buzunar)Daca se poate realiza asa ceva va rog sa ma ajutati.Nu conteaza ce costuri ar fi. Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Cauta EC turn de la Geze,cititor de cartela si un radar.(un sistem foarte silentios) Link spre comentariu
Vizitator excelsior Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 nu stiu daca e tarziu dar ai putea sa iti faci o incuietoate cu un IButton (desi in mare aplicatia asta e folosita cel putin la noi la jocurile electronica de noroc ca si cheie electronic). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum