cosmos Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Buna ziua! Am un iphone 3gs model BCGA1203 ID.579C-A1241 si vreau sa stiu ce soft (dreiver) imi trebuie ca sa pot sa ma conectez cu el la PC,se gaseste cumva la liber ? Daca nu, de unde as putea sa-l cumpar? Mii de multumiri! Link spre comentariu
cosmos Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Ceva nu este in regula si nu stiu ce .Cand introduc cablu de date de la iphon la PC apare urmatoarul mesaj, luminatima un pic care e treaba cu acest mesaj. Link spre comentariu
former_Alfred Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Pe site la Apple ai încercat?http://www.apple.com/ios/În partea de jos a paginii, este şi iPhone 3GS printre device-urile care au nevoie de iOS 4.2 Software. Ceva nu este in regula si nu stiu ceLa fel ca pentru orice alt device USB, Windows-ul are nevoie de un driver ca să-l recunoască. De-obicei, trebuie să ai deja instalat driver-ul când conectezi device-ul pe USB, indiferent dacă e vorba de o imprimantă, de un telefon, de un scanner etc.Pentru iPhone, driverul necesar e USBAAPL.SYS şi îl găseşti pe Internet, împreună cu instrucţiunile. De-obicei, trebuie să-l copii în C:\Windows\system32\drivers Alte detalii de pe http://forums.techarena.in/portable-devices/1229149.htmiPhone requires two important pieces of software to operate properly on Windows. First, the driver must be installed; for iPhone the driver is USBAAPL.SYS. Second, Apple Mobile Device Support must be installed as a Windows Service. If these are not installed, see the Reinstall iTunes section below.Verify that the driver is installed by connecting iPhone to the computer and following these steps:•On the Start menu, click Run.•In the Open field, type devmgmt.msc and click OK. A list of devices will be displayed.•Scroll down to Universal Serial Bus controllers and click the small plus sign to expand this group. iPhone will be listed as either Apple iPhone or Apple Mobile Device depending on the version of the driver installed.•Right-click Apple iPhone (or Apple Mobile Device) and choose Properties from the shortcut menu.•When the Properties window opens, select the Driver tab.•Click Driver Details to view more information. Link spre comentariu
cosmos Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 din cate am ineles este ca trebuie sa instalez itunes ceea ce am facut dupa care am copiat USBAAPL.SYS. in C:\Windows\system32\drivers dupa care am verificat ce scrie aici:Verificaţi că driverul este instalat prin conectarea iPhone la calculator şi urmând aceşti paşi:• În meniul Start, faceţi clic pe Executare.• În câmpul Open, tastaţi devmgmt.msc şi faceţi clic pe OK. O listă de dispozitive vor fi afişate.• Derulaţi în jos pentru Universal Serial Bus controllers şi faceţi clic pe semnul mic plus pentru a extinde acest grup. iPhone vor fi listate fie ca Apple iPhone sau Mobile Device Apple, în funcţie de versiunea de driver instalat.• Faceţi clic dreapta pe Apple iPhone (Apple sau Mobile Device) si alegeti Properties din meniul de comenzi rapide.• Când se deschide fereastra de Proprietăţi, selectaţi fila Driver.• Faceţi clic pe Detalii Driver pentru a vizualiza mai multe informaţiiLa mine apare asa ceva , deci nu-l recunoaste , oare ce sa mai fie. Link spre comentariu
former_Alfred Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Încearcă să conectezi iPhone-ul la una din mufele USB din spate. La carcasele de calculator ieftine, cablurile interne pentru mufele USB frontale sunt de proastă calitate şi nu merg pe USB 2.0 , dar mufele USB din spate sunt plantate direct în placa-bază şi merg mult mai bine.[devmgmt.msc] apelează de fapt Device Manager, care e accesibil şi din My Computer --> Properties --> Hardware --> Device Manager.Dacă nici aşa nu merge, încearcă şi pe alt calculator, ca să vezi dacă nu e defect portul USB de la iPhone sau cablul. Link spre comentariu
cosmos Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Am incercat toate mufele din spate si nu-l recunoaste de nici un fel. Am sa incerc si la alt calculator dar nu cred ca o sa mearga.Mai astept sugestii. Toate cele bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum