niq_ro Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 eu am un asemenea aparat foto de 2,1Mp, care este un "4 in 1":1) aparat foto (rezolutii 1600x1280, 1280x1024 si 640x480)2) reportofon3) camera video4) camera webPuncte forte:- rezistent la socuri- f. sensibil pe reportofonPuncte slabe:- cu acumlatori de 300mAh pot face cam 100 poze (far aa folosi blitz-ul si a vizualiza poze)- la intuneric, are probleme cu declansarea blitz-ului... daca nu il declanseaza trebuie sa treca 5-10 secunde pana mai poti face vreo operatie;- la lumina putina, timpul de expunere e destul de mare si trebuie sa il ti mult timp neiscat pentru a nu face niste poze miscate- cand e folosit drept camera web, ramane mereu aprins afisajul pe albastru ca si atunci cand descarc poze, deci trebuie sa nu-l tin mult;- slab la filmari cu lumina putina sau in miscarePS: cu un card SD de 128M eu il folosesc si ca mediu de stocare (gen hard-disk) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Baga niste poze facute cu el :drinkers: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 ne putem lauda fiecare ce aparat foto avem ? :smt032 Link spre comentariu
Vizitator Se poate si asa ? Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 Ce parere aveti de Nikon Coolpix 7600 la 370 CAD ?Merita banii?Am ezitat muuuult sa iau Kodak Z 730 la 330 CAD. Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 12, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2005 Baga niste poze facute cu el :drinkers:cam toate pozele de pe site-urile mele sunt facute cu el (bineinteles reduse ca dimensiune), dar uite niste exemple, la rezolutie maxima: Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 Puncte slabe: - cu acumlatori de 300mAh pot face cam 100 poze (far aa folosi blitz-ul si a vizualiza poze) Ia-ti acumulatori de 2Ah si o sa tina mult mai mult - la lumina putina, timpul de expunere e destul de mare si trebuie sa il ti mult timp neiscat pentru a nu face niste poze miscate Problema clasica la aparate mai slabe. Probabil ca are numai ISO 100. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 ne putem lauda fiecare ce aparat foto avem ? :smt032Va puteti lauda, pune poze, etc Link spre comentariu
Vizitator automotive Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 Ce parere aveti de Nikon Coolpix 7600 la 370 CAD ?Merita banii? http://img301.imageshack.us/img301/6497/img0013jr.jpgîmi pare cam exagerată diferenţa Link spre comentariu
Vizitator Se poate si asa ? Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 Ai dreptate. Dar cu atat l-am gasit in targ. Nu stiu de ce sunt reticent la a primi prin posta un aparat foto....Poate sunt ciudat dar am vazut cum le trantesc. Si pe urma la pret se adauga vama, taxele postale, conversia euro-CAD...Dar ca performante....? Link spre comentariu
Vizitator automotive Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 nu prea ştiu ce să-ţi zic ca performanţe, că nu am avut ocazia să probez mai multe... eu am un 7900 care are aceleaşi caracteristici tehnice cu diferenţa că al meu are carcasa în aluminiuîl folosesc de puţin timp (vreo două luni) şi îmi e foarte greu să mă obişnuiesc cu el, înainte foloseam tot un Nikon dar manual reflexceea ce-mi place la el, e că are o opţiune cu care poţi fotografa de foarte aproape, mărind mult... am fotografiat de probă nisipul de pe plajă şi se vedea foarte clar, părea o poză făcută cu o sculă profesională în plus are lentile ,,ED", asta e o tehnică specială de finisare inventată de Nikon, care elimină o parte a aberaţiilor cromaticeîţi face filmări excelente, l-am încercat şi în condiţii de lumină slabăcred că la modul general e de la bun la foarte bun, mă refer la categoria lui bineînţeles, fiindcă nimic nu se poate compara cu un reflex...nu cred că eşti ciudat, nici eu nu mai am încredere să primesc de-astea prin poştă, sunt păţit... Link spre comentariu
Vizitator Se poate si asa ? Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 Multumesc. Si mie imi place.Despre partea cu aparatul relex.....imi curg ochii dupa ele....dar sunt scumpe. Si pe urma aveam nevoie de ceva mic sa port in buzunar.PS. Am un reflex dar cu film de 35mm. Un Zenit E. Imi este foarte drag. Si unde mai pui ca nu am facut decat 2-3 filme cu el.... Link spre comentariu
Vizitator automotive Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 uite aici datele tehnice http://www.dpreview.com/reviews/specs/N ... cp7600.asp Link spre comentariu
Vizitator Se poate si asa ? Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 Multumesc. Citisem. Cum iti explici diferenta atat de mare de pret intre ce am gasit in targ, ce-i pe site-ul dat de tine si cel din Italia? Cam mare.... Link spre comentariu
Vizitator automotive Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 Cred că preţurile evoluează rapid. Au început să apară deja videocamere de 1,3 Megapixel. Costă cam 1500 de euro... mi-a picat fisa abia acum că tu de fapt vorbeai de dolari canadieni... până la urmă diferenţa nu e atât de mare, pune la socoteală şi faptul că aici e doar în perioada asta în ofertă şi că normal, costă cam 250-300 de euro Link spre comentariu
Vizitator Se poate si asa ? Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 Ok. Sa nu ma intelegi gresit. Nu-mi parea rau ca ar fi mai ieftin in Italia....imi parea rau ca m-am pacalit eu...inca o data :toothy7: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum