Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema radio Tesla 408 U-z

Postări Recomandate

Va salut cu respect,Am primit ieri de la un coleg de serviciu un aparat de radio Tesala, care zice ca a stat nefolosit mai bine de 30 de ani.Pe capac scrie 480 U-z. Tot pe capac sunt trecute lampile din dotare si anume: 2X UCH 21; 1XUBL21; 1XUY1N. Langa lampa UY1N mai este inca un soclu in care este figurata tot lampa UY1N, dar care in realitate (in aparat nu este decat soclul) nu exista. Si ca totul sa se incurce si mai rau pe capacul aparatului este lampa EM 11, exista lampa si in aparat dar fara soclu fara legaturi.L-am mai suflat de praf si cu frica l-am bagat in priza. Culmea............dar a luat-o din loc, cu putin brum si paraituri, dar a mers.Marea mea rugaminte ar fi daca ma poate ajuta cineva cu schema acestui aparat, pentru ca mai este de bibilit in el.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dsa1951

3

• tv1

1

• radianr

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Asa este dle. radianr, aveti dreptate, aparatul este Tesla 408U-z. Dintr-o eroare regretabila in loc de 408 am scris 480.Problema si rugamintea mea este, daca are cineva schema cu modul de alimentare si legare in circuit a lampii EM11.Va multumesc.Ma intriga faptul ca intr-un aparat cu lampi seria U, apare si acest EM 11 (numai ca lampa) fara soclu fara legaturi.Oricum va multumesc pentru amabilitate si am sa incerc sa pun si o poza cu el.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator searchingro

Buna seara,sunt si eu o victima a unei cumparaturi de un radio Tesla 408U-5 pe net si am constatat ca am radioul fara nicio lampa. As putea sa am si eu o schema electrica?Cu mii de multumiri!Calin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări