pustiu22 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Am o magazie de 6CD de pe un BMW 320d 2000 si vreu sa o adaptez la un RCD CD 6000 dintr-un Ford Focus model 2007.CD6000[attachment=4]Vand-radio-cd-6000-pentru-Ford.jpg[/attachment][attachment=3]conect 6000.jpg[/attachment]Magazia 6CD[attachment=2]fata a.jpg[/attachment][attachment=1]spate a.jpg[/attachment][attachment=0]conectori a.jpg[/attachment]Pana acum am aflat urmatoarele:Conectorul cu 6 pini este responsabil pe partea de audio R-L - aici imi este clarConectorul cu 3 pini este pt alimentare DAR si pt BUS ( pe acesta unde il leg?) Conectorul MCX este Gnd + D-out ( nu stiu unde vine)Orice sfat este binevenit! Link spre comentariu
LARY Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Cine o face pe asta e super meseriasi.Pe conectorul cu 3 pini exista un fir rosu (plus) un fir maro (minus) si un fir alb/rosu pentru comenzi ???Am facut multe modificari pe diverse masini, da pasta nu am gasit sa o combin pina acum si ma bucur.Sfatul meu renunta ca nu o va face nimeni.Vinde magazia si iati una dedicata pentru masina ta, sau una cu modulatie FM. Link spre comentariu
pustiu22 Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 "Pe conectorul cu 3 pini exista un fir rosu (plus) un fir maro (minus) si un fir alb/rosu pentru comenzi ???"Da: "+", "-" si "BUS""Sfatul meu renunta ca nu o va face nimeni." Era o idee, nu ca tin neaparat sa o fac sa mearga!"Vinde magazia si iati una dedicata pentru masina ta, sau una cu modulatie FM."Ete-na, una sh se da cu max 100 lei, eu am de la nasu, asa ca varianta vanzarii se excude!M-am mai documentat putin si cam ai dreptate, greu de "combinat". RCD-ul BMW-ului comunica cu magazia prin firul BUS (pin 7, fig. de mai jos), insa RCD-ul de pe ford, prin CAN+ si CAN- (pini 9 si 10)[attachment=0]Pinout copy.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum