Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montare magazie 6cd (BMW 320d 2000) pe Focus 2007

pustiu22

Postări Recomandate

Am o magazie de 6CD de pe un BMW 320d 2000 si vreu sa o adaptez la un RCD CD 6000 dintr-un Ford Focus model 2007.CD6000[attachment=4]Vand-radio-cd-6000-pentru-Ford.jpg[/attachment][attachment=3]conect 6000.jpg[/attachment]Magazia 6CD[attachment=2]fata a.jpg[/attachment][attachment=1]spate a.jpg[/attachment][attachment=0]conectori a.jpg[/attachment]Pana acum am aflat urmatoarele:Conectorul cu 6 pini este responsabil pe partea de audio R-L - aici imi este clarConectorul cu 3 pini este pt alimentare DAR si pt BUS ( pe acesta unde il leg?) Conectorul MCX este Gnd + D-out ( nu stiu unde vine)Orice sfat este binevenit!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pustiu22

2

• LARY

1

Top autori în acest subiect

Cine o face pe asta e super meseriasi.Pe conectorul cu 3 pini exista un fir rosu (plus) un fir maro (minus) si un fir alb/rosu pentru comenzi ???Am facut multe modificari pe diverse masini, da pasta nu am gasit sa o combin pina acum si ma bucur.Sfatul meu renunta ca nu o va face nimeni.Vinde magazia si iati una dedicata pentru masina ta, sau una cu modulatie FM.

Link spre comentariu

"Pe conectorul cu 3 pini exista un fir rosu (plus) un fir maro (minus) si un fir alb/rosu pentru comenzi ???"Da: "+", "-" si "BUS""Sfatul meu renunta ca nu o va face nimeni." Era o idee, nu ca tin neaparat sa o fac sa mearga!"Vinde magazia si iati una dedicata pentru masina ta, sau una cu modulatie FM."Ete-na, una sh se da cu max 100 lei, eu am de la nasu, asa ca varianta vanzarii se excude!M-am mai documentat putin si cam ai dreptate, greu de "combinat". RCD-ul BMW-ului comunica cu magazia prin firul BUS (pin 7, fig. de mai jos), insa RCD-ul de pe ford, prin CAN+ si CAN- (pini 9 si 10)[attachment=0]Pinout copy.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări