Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leptop Insys Model M761SUN

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Salut ! Am si eu acest leptop Insys Model M761SUN pe care i-am bagat win xp si nu am drivere pentru el,cine ma poate ajuta cu nista drivere,pentru acest leptop,dar va reamintesc sa fie pentru win xp. :da Imi trebuie urgent. :cry: Va multumesc anticipat . :cadou Astept ! :dans: :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• 2informaticos

2

• remus68

1

Aplica metoda astaviewtopic.php?f=50&t=61980

Multumesc mult! L-am facum leptop-ul, mai putin camera web ptr ca nu este driver-ul.. :da :101 Peste vreo ora vine clientul dupa leptop,daca poate ca sa ma ajute cineva cu un driver ptr camera web,v-as fi fff recunascator. :smt103: :cadou Astept !! :dans:
Link spre comentariu

Salut ! Revin cu detalii despre camera web,am dat la Device Manager in Properties\Details la semnalizat in galben si scrie asa acolo PCI\VEN-197B&DEN-2382&SUB SYS-080215&REV-00\4&2E819789&0&0038. :da Astept driverul !! :dans:

Link spre comentariu

Asemenea device

PCI\VEN-197B&DEN-2382&SUB SYS-080215&REV-00\4&2E819789&0&0038

nu exista...

Daca nu vei pune corect in google ceea ce vrei sa cauti, nici nu vei gasi rezultate...

PCI\VEN_197B&DEV_2382&SUBSYS_xxxxxxxx

este vorba de Card Reader, SD/MMC... seria JMB38X.

http://www.google.es/search?hl=es&clien ... cial&q=PCI\VEN_197B%26DEV_2382&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Camera video ar trebui sa fie ceva cu USB\VID_

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări