Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boschman sau senon

mik

Postări Recomandate

m-am gandit sa imi fac un subwoofer si am doua variante unu cu un senon DYF1580-35 4O sau cu 2 boschman de 12" nu stiu ce serie da stiu ca au toata membrana alba si pe el scrie 450w 4 ohm 50oz.care credeti ca e mai bun si de ce?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

3

• mik

3

• ICEMAN

2

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Daca vrei sa alegi intre 2 rele alege senon :toimonster:

Dar cred ca mai bine ai alege ceva mai bun...lumea recomanda hp15 care la parametrii le bate pe celelalte doua, ca sa nu mai zic ca e mai ieftin..

Posted Image

Succes cu proiectul! :partyman:

Link spre comentariu

numai sariti mai in sus ca sunt chinezarii...... ca nu sunt bune......eu am facut sub-uri cu dif Bochman de 12" si tin 150W RMS. au chiar si parametrii.oricum difurile profesionale woofere nu merg folosite ca subwoofer.sper sa nu se supere numeni.

Link spre comentariu

auzi mah :rolleyes: subwoofersa nu zici ca acum te apuci de ascultat frecvente de 20Hz :partyman: ba fratilor stiti ce vorbiti?numa meseriasi pe aicipai in primul rand ooofffffffffam zis-o de nu mai stiu de cate oribasul ala care place la tot omul si unii cred ca e la 20-30Hz e de fapt la 63Hz+/-10Hz :prayer: cum iti imaginezi ca aproape peste tot unde este calitate ( numa refer la sisteme de casa) sunt folosite filtre lo cut cu frecvente de taiere situate intre 30 si 50 Hz ??? :smt006

Link spre comentariu

:drinkers: Unu recomanda senom, altul BM. PAna la urma zapaciti omul si se va orienta spre ceva xxx-end :downtown:

Eu recomand Bochman nu BM.

auzi mah subwoofer sa nu zici ca acum te apuci de ascultat frecvente de 20Hz ba fratilor stiti ce vorbiti? numa meseriasi pe aici pai in primul rand ooofffffffff am zis-o de nu mai stiu de cate ori basul ala care place la tot omul si unii cred ca e la 20-30Hz e de fapt la 63Hz+/-10Hz cum iti imaginezi ca aproape peste tot unde este calitate ( numa refer la sisteme de casa) sunt folosite filtre lo cut cu frecvente de taiere situate intre 30 si 50 Hz ???

Tu intreaba pe aici care e difernta intre woofer shi subwoofer.
Link spre comentariu

Woofer-ul scoate bas ( de pe la 70-80 Hz in sus, pana pe la 200-300 Hz )iar subwoofer-ul scoate subbas si bas ( asta poate sa coboare pana pe la 20-30 Hz, doar de aia e subbass )Acuma faza e ca se poate folosi si un woofer ca sa faci un subwoofer cu rezultate destul de bune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări