Vizitator marius_barcelona Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Buna.as dori sa afu cum pot sa fac si eu,ca farurile de la masina mea,dupa ce le opresc,sa nu se opreasca instantaneu,ci dupa 3-6-10 secunde,cum doresc eu,sa se opreasca cu intensitatea tot mai mica,ca si la masinile infinity,ceva asemanator becului de la plafoniera.... Link spre comentariu
alfabit Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Si la CLS e la fel. Link spre comentariu
Vizitator denzzel Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 nu stie nimeni cum se poate face?? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Depinde de masina.Ce masini aveti ?Se rezolva din meniurile computerului de bord,daca ... are asa ceva. Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Se numeste modul "coming home - leaving home". Se gasesc o multime de scheme destul de simple. Link spre comentariu
Vizitator denzzel Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 daca un moderator considera ca e reclama poate fi sters .. http://www.niqro.3x.ro/CHLH/coming_home ... g_home.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum