laly_ursan Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 dupa cum spuneam.. tocmai am terminat de construit primele boxe DIY pe care le-am facut pana acum.. probabil vor mai urma.Proiectele lui felixx m-au determinat sa incep si sa duc la bun sfarsit primul meu proiect :)scule folosite: fierastrau pendular, bormasina, freza si slefuitor cu vibratii :)PAL-ul l-am debitat la firma de unde l-am cumparat (n-am incredere in pendular sau circular de mana... sau n-am incredere in mana ) Link spre comentariu
laly_ursan Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 nu am voie sa atasez decat cate 5 poze... imi cer scuzeAstept parerile voastre Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 da-ne niste detalii: filtre difuzoare folosite incinta Link spre comentariu
laly_ursan Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 difuzoare de joase: SAL SBX 2030difuzoare de medii: SAL SR 1315 - con hartie (le recomand pe acestea in locul celor recomandate de producator, se aud mult mai clar datorita conului de hartie)tweetere SAL DTF 12filtre SAL 316a - nu sunt cele recomandate de SAL (recomandat fiind modelul HV 328) dar le-am folosit pe astea datorita bugetului (cele 328 costand mai mult de dublu.. 112ron bucata iar 316a...45ron bucata)... nu sunt suficiente pentru puterea boxelor dar sunt suficiente pentru puterea cu care dau in ele.. 50w realiaici gasiti mai multe proiecte SAL printre care si al meu Link spre comentariu
papyreloaded Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 bine realizat pentru un prim proiect, totusi nu cred ca are legatura cu ce face felixx... Link spre comentariu
laly_ursan Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 multumesc pentru apreciere, nu am spus ca ar avea vreo legatura... am spus ca proiectele lui m-au determinat sa il incep pe al meunu stiu prea multe despre ceea ce face felixx, banuiesc ca cu asta se ocupa.. constructia incintelor. pe mine finisajele m-au dat pe spate... iar pe poarcursul lucrarii am ajuns la concluzia ca nu poti obtine un finisaj atat de bun in conditiile in care lacul il aplici si il lasi sa se usuce intr-o camera normala... (se pune praful indiferent de ce ai face..), ar fi trebuit sa fac ceva.. eu stiu.. o constructie cu niste folie de nylon in care sa le las la uscat.. dar n-am facut (poate data viitoare) Link spre comentariu
papyreloaded Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 ai putea incerca MDF si furnir/autocolant Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Cu wooferul SAL folosit de tine am facut si eu cu vreo 2-3 ani in urma un proiect...desi scot bass bun,am avut probleme inca de la cumparare cu unul,se freca bobina de centrul metalic,iar apoi ambele woofere la un bass puternic pocneau,fiindca se lovea bobina de fundul difuzorului.Desi am mai facut inca un port bass-reflex,la recomandarea cuiva,pt ca spunea respectivul ca litrajul si volumul incintei era prea mic pt acele woofere,nu am rezolvat decat partial problema...fenomenul se repeta dar la un volum mai mare...Poti folosi autocolant fara grija;iese superb...Am imbracat incintele ce le-am facut cu acel tweeter SAL,ce-l ai si tu,plus medii Blue-Tech si bass SAL,wooferul folosit de tine,in folie autocolanta imitatie lemn crud de pin...Apoi acele Sony ce la ai si tu,le-am inbracat in folie autocolanta neagra cu imitatie de lemn...Au iesit super...Insa iti trebuie rabdare si dexteritate sa intinzi folia fara sa ramana bule de aer si sa o pui corect.Dar foloseste folie... Link spre comentariu
laly_ursan Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 dragon82:probabil problema a fost una particulara... difuzoarele de bass le-am luat de la cineva care le-a folosit vreo 2 ani.. ba in incinte facute.. la pocneala, ba in incinta de subwoofer.. tot la pocneala... ba pe post de boxe auto... defapt ce incerc sa spun e ca au fost cam chinuite in cei 2 ani... iar la mine... cu statia la maxim nu scot absolut nici un sunet ciudatpapyreloaded: am folosit PAL (MDF n-am gasit)de 18 si furnir... autocolant... ...probabil as lipi pe gard... dar nu pe incinte Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Inseamna ca ai bafta cu ele...eu am avut numai probleme...poate ca asa era tot lotul de difuri ce le avea magazinul in stoc,ca dupa aia au adus aceleasi difuri dar altfel...atat asa zisul Kevlar era mai inchis la culoare,plus ca ventul din spatele difuzorului era un pic mai mare si nu avea acel gratar idiot.Merita si autocolant...dar daca vrei ceva sa zicem original poti folosi lac mat sau lucios colorat,fara a mai cheltui si pe bait... Link spre comentariu
laly_ursan Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Inseamna ca ai bafta cu ele...eu am avut numai probleme...poate ca asa era tot lotul de difuri ce le avea magazinul in stoc,ca dupa aia au adus aceleasi difuri dar altfel...atat asa zisul Kevlar era mai inchis la culoare,plus ca ventul din spatele difuzorului era un pic mai mare si nu avea acel gratar idiot.Merita si autocolant...dar daca vrei ceva sa zicem original poti folosi lac mat sau lucios colorat,fara a mai cheltui si pe bait...ciudat... ale mele au gratarul ala... dar kevlarul e inchis la culoare )) (probabil de la soare... ca ultima oara erau puse in masina)lacul a fost unul lucios colorat, nu am folosit bait Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 De curiozitate...ce si folosit pe post de picioruse metalice? Link spre comentariu
laly_ursan Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 De curiozitate...ce si folosit pe post de picioruse metalice?sunt spike-uri comandate de pe un site.. speciale pentru incinte audio, cu transport cu tot (24ron) m-au costat 110ron/8 spike-uri rolul lor e de a reduce partial sau in totalitate vibratiile, si chiar se simte diferenta... nu mai bazaie tot in jur Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Te intrebam pt ca si eu am cautat asa ceva si la un moment si fie ca nu am cautat unde trebuie fie nu erau unde trebuie,nu am gasit.Din lipsa lor am folosit suruburi de la conexpane de 8cm Oricum a iesit original de tot cu conexpane Link spre comentariu
laly_ursan Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Te intrebam pt ca si eu am cautat asa ceva si la momentul respectiv,fie nu am cautat unde trebuie fie nu erau unde trebuie.Din lipsa lor am folosit suruburi de la conexpane de 8cm Oricum a iesit original de tot cu conexpane probabil nu ai cautat cum trebuie... daca scrii pe google "picioruse" sau "picioare" pt boxe n-ai sa gasesti spike-uri, eu m-am tot uitat pe forumuri si am vazut undeva denumirea asta de.. "spike".. si asa am dat de ele, pe primul site care apare in urma cautarii... partysound parca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum